Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

PFC Ludogorets Razgrad – Η νέα δύναμη της Βουλγαρίας σε επαφές με τον…!

20130527065328Η νέα δύναμη στο ποδόσφαιρο των Βαλκανίων ακούει στο όνομα Λουντογκόρετς Ράζγκραντ (PFC Ludogorets Razgrad) και προέρχεται από τη γειτονική Βουλγαρία. Σίγουρα η θεματολογία δεν αφορά άμεσα την ειδησεογραφία του blog μας, όμως πριν λίγο το Imathia Sports News ήρθε σε επαφή με έναν από τους εκπροσώπους της ομάδας ο οποίος είναι Ελληνικής καταγωγής και υπεύθυνος για την εύρεση ποδοσφαιριστών στην περιοχή μας.

Η σύντομη επικοινωνία μας έβγαλε…είδηση και μάλιστα οι επαφές είναι αρκετά προχωρημένες σύμφωνα με τον ίδιο! Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Βουλγαρίας, παρόλη τη σύντομη ιστορία της (ιδρύθηκε μόλις το το 2001), πέρσι έφτασε να αγωνιστεί στην Ευρώπη ως Κυπελλούχος Βουλγαρίας (φωτ), αντιμετωπίζοντας την μεγάλη Ντιναμό Ζάγκρεμπ χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες (1-1 εντός, 2-3 εκτός).

Ο Έλληνας εκπρόσωπος της ομάδας αποκάλυψε πως έχει έρθει και φέτος σε επαφή με τον Χρήστο Ζαρογιάννη του Μακροχωρίου, μεταφέροντας εκ νέου το ενδιαφέρον της ομάδας. Θυμίζουμε πως και πέρσι υπήρξε φλερτ του 28χρονου αμυντικού με την συγκεκριμένη ομάδα, ενώ ενδιαφέρον υπήρξε και από την Λέφσκι Σόφιας. Όλα ξεκίνησαν από τη συμμετοχή του στο Τουρνουά των Ελεύθερων παικτών που έγινε στη γειτονική χώρα, με τον Χρήστο Ζαρογιάννη να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρώην παίκτη του Εθνικού Αστέρα και της Βέροιας, ο οποίος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, επιβεβαίωσε όμως πως υπήρξε επαφή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σύντομα θα υπάρξει και συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected