Κατηγορίες
Διάφορα - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απολαύστε τα 101 καλύτερα γκολ της χρονιάς!

γκολ σκορπιοςΗ γνωστή ιστοσελίδα “101greatgoals” τίμησε και με το παραπάνω το όνομά της καθώς λίγο μετά το φινάλε της ποδοσφαιρικής σεζόν, έφτιαξε -κατά χρονολογική σειρά- τη λίστα με τα 101 καλύτερα γκολ μέσα στη σεζόν, έχοντας ως “πιλότο” και τις εβδομαδιαίες ψηφοφορίες στις οποίες συμμετείχαν οι αναγνώστες της (μέσα από Facebook και Twitter) καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η λίστα έχει πάντως και ελληνικό “άρωμα”, καθώς σε αυτήν συναντάμε το γκολ του Τομάς Ντε Βινσέντι με τη φανέλα του ΠΑΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό (Super League), αυτό του Παναγιώτη Κονέ της Μπολόνια απέναντι στη Νάπολι στο “Σαν Πάολο” και φυσικά τη γκολάρα της ομάδας του Α.Ο. Γιάννινα, με τους παίκτες της να ανταλλάσουν 20 πάσες πριν στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα καλεί τους αναγνώστες της να ψηφίσουν το αγαπημένο τους γκολ, δίνοντας την υπόσχεση πως εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινώσει (βάσει προτιμήσεων του κοινού) τα 10 καλύτερα, για να ακολουθήσει η ανάδειξη του “γκολ της σεζόν”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected