Super League 1

Άρης – Προτεραιότητα οι ανανεώσεις

ΚοέλιοΣτην τελική… ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «κίτρινοι» αναμένεται να ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες μέρες την ημερομηνία που θα αρχίσει η προετοιμασία, αλλά και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο και μέσα στην εβδομάδα θα «τρέξουν» τα θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει στην ανανέωση του Νταβίντ Αγκάνθο, κάτι που σημαίνει πως πλέον έχουν δικαίωμα μόλις για τρεις παίκτες άνω των 24 ετών ακόμα, ελέω της μη αδειοδότησης και σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι περιπτώσεις των Παπαζαχαρία, Παπαστεριανού και Κοέλιο (φωτ).

Ο τελευταίος αναμένεται να έχει μία ακόμα επαφή τη Δευτέρα (17/6) με τους ανθρώπους του Άρη, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να ανανεωθεί ο δανεισμός του, ενώ οι δύο Έλληνες άσοι θα βρίσκονται στην Αθήνα, ούτως ώστε να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Τις υποθέσεις τους έχει αναλάβει ο εκπρόσωπός του.

Σημαντικό μέρος στην συμφωνία με τους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό θα παίξει η στάση που θα κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές στην πρόταση διακανονισμού των δεδουλευμένων που έχουν λαμβάνειν από τον Άρη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected