Κατηγορίες
Super League 1

Sport24 – Επαφές με Ουντότζι

ουντότζιΟ Σαλόζε Ουντότζι για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο απασχολεί την Βέροια. Την προηγούμενη φορά είχε επιλέξει τον Ατρόμητο αφήνοντας πίσω του τον Πλατανιά Χανίων.

Πλέον όμως ο Νιγηριανός επιθετικός έχοντας μείνει ελεύθερος μετά από την λύση του συμβολαίου του με την ομάδα του Περιστερίου δεν αποκλείεται να ανηφορίσει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Εκεί όπου δεν θα μείνει ο Σιρίλ Καλί που δεν αποκλείεται ωστόσο να παραμείνει στην ελληνική Super League μετακομίζοντας στην Αθήνα για λογαριασμό του νεοφώτιστου Απόλλων Σμύρνης.

Εκτός του 29χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού και ο διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα ο Κάρλο Κόστλι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην ελληνική Super League. Τη φορά αυτή όμως για λογαριασμό της νεοφώτιστης ΑΕΛ Καλλονής.

Κατά τα άλλα στο σίριαλ όπως αυτό εξελίχθηκε του Τζόναθαν Λόπεζ φαίνεται να βρίσκεται η χρυσή τομή. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δείχνει διατεθειμένος να έρθει σε μία συμβιβαστική λύση με την ΠΑΕ με σκοπό να λύσει το συμβόλαιό του.

Με τον τρόπο αυτό στόχος του Λόπεζ είναι αποκτώντας την ελευθερία του να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του. Ουσιαστικά στην Έρκουλες από την πατρίδα του με έδρα λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του ενώ πλέον φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ατρόμητου.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Βέροιας είχε ως έναν από τους βασικούς της στόχους τον 26χρονο Ισπανό χαφ Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που όμως συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected