Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση

λεμονης1Έγινε η πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν στη Λιβαδειά, με τον Τάκη Λεμονή να τονίζει πως έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός μεγάλο και πλήρες ρόστερ έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Οι μεταγραφές πάντα τέτοια εποχή κρύβουν δυσκολίες και επειδή η μεταγραφική περίοδος είναι αρκετά μεγάλη όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν βιάζονται να υπογράψουν. Πάντως εμείς έχουμε στοχευμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις και τα συζητάμε. Κάνουμε επιλεκτικές κινήσεις και όχι βιαστικά πράγματα», ανέφερε ο τεχνικός των Βοιωτών και πρόσθεσε:

«Θέλουμε νε έχουμε ένα πλήρες και μεγάλο ρόστερ και αυτό θα επιδιώξουμε. Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος αν είχαμε αποκτήσει το 80% των μεταγραφών πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Αλλά οι δυσκολίες είναι αντικειμενικές και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες. Ίσως αργότερα να υπάρξουν και μεγαλύτερες μεταγραφικές ευκαιρίες και οικονομικά συμφέρουσες για την ομάδα».

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει στο ρόστερ του Λεβαδειακού αλλά και ο νεοαποκτηθείς Μακούμπα Κάτζι. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε προπόνηση, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές γνωρίστηκαν με το νέο τεχνικό τιμ και έμαθαν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Όσο για τους συνεργάτες του Τάκη Λεμονή, αυτοί έγιναν γνωστοί και συστήθηκαν στην ομάδα. Ο βοηθός του Έλληνα τεχνικού θα είναι ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ αθλητίατρος θα είναι ο Όμηρος Εμμανουηλίδης. Νέος γυμναστής στον Λεβαδειακό θα είναι ο Λουκάς Λούλος ενώ υπεύθυνος φυσικής κατάστασης ορίστηκε ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Ντουρουντός. Τέλος, υπεύθυνος πρόληψης και αποκατάστασης είναι πλέον ο Γιώργος Πριόνας και γυμναστής τερματοφυλάκων ο Κωνσταντίνος Τόσκας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected