Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Πήρε…καπετάνιο ακολουθεί το πλήρωμα!

282734_10200747310870287_126961417_nΜόλις λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη του Imathia Sports News πως ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχει κάνει κρούση στον Σάκη Παγγούρα, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση! Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου Διαβατού είναι και επίσημα από σήμερα προπονητής στην ομάδα της Αλεξάνδρειας, μετά την αποχώρηση του Σάββα Αβετίδη (έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας όπως γράψαμε σήμερα). Η διοίκηση της ομάδας εμπιστεύεται για δεύτερη φορά τον έμπειρο προπονητή, το όνομα του οποίου έχει συνδυαστεί με δύο ανόδους και την κορύφωση της περιόδου 2010-2011 με την παρουσία στη Δ’ Εθνική.

Ο Σάκης Παγγούρας, σε συνομιλία που είχαμε πριν λίγο, έκανε την πρώτη του δήλωση ως προπονητής του ΠΑΟΚ : “Από σήμερα βρίσκομαι και πάλι σε γνώριμα…λημέρια και θα συνεργαστώ και πάλι με αντθρώπους που γνωρίζω. Οι ελάχιστοι ενδοιασμοί που είχα όσον αφορά τη συμφωνία μου με την ομάδα διαγράφηκαν όταν συνομίλησα με τους ιθύνοντες και διαπίστωσα πως φέτος ο στόχος είναι κάτι παραπάνω από υψηλός”.

Τις επόμενες μέρες η διοίκηση της ομάδας θα ορίσει το νέο ΔΣ του συλλόγου και θα ανακοινωθούν οι πρώτες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο που ξεκινά επίσημα σε λίγες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected