Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Παναγιώτης Διλμπέρης – Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια!

διλμπερηςΗ επιστροφή του Αγροτικού Αστέρα στις εθνικές κατηγορίες έφερε και την πρώτη εντυπωσιακή κίνηση από πλευράς διοίκησης, με την πρόσληψη του Παναγιώτη Διλμπέρη στη θέση του προπονητή.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία ως προπονητής του Εθνικού Γαζώρου τα δυο τελευταία χρόνια, ωστόσο, αποφάσισε στο φινάλε της φετινής Football League ν’ αποχωρήσει από την ομάδα των Σερρών. Ο νεαρός τεχνικός δεν έμεινε για καιρό χωρίς ομάδα, αφού ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τον Αγροτικό Αστέρα, τον οποίο αναλαμβάνει να οδηγήσει στη Γ’ Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διλμπέρης είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στην ομάδα του Ευόσμου κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα αναφέρει:

«Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα σεζόν».

Ο νεαρός τεχνικός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης για την τιμή, που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν την τύχη της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα για την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από σήμερα και πέρα ξεκινά μια περίοδος, που απαιτεί συστράτευση όλων των δυνάμεων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, με πολλή δουλειά, συγκέντρωση και ταπεινότητα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected