Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – Πρώτη θέση με…κορώνα-γράμματα!

εθνικη κ20Ως πρώτη στον 4ο όμιλο προκρίθηκε η Εθνική Νέων μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από την ισοπαλία (1-1) με την Παραγουάη.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στους Λατίνους, αν και προηγήθηκε με τον Διαμαντάκο στο 68′ αλλά το τέρμα του Μοντενέγκρο στο 73′ έφερε το ματς στα ίσια και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο ισόβαθμες στη πρώτη θέση με 5 βαθμούς και έχοντας τα ίδια τέρματα ενεργητικό και τα ίδια παθητικό.

Για τον λόγο αυτό, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για την κορυφή του ομίλου, η οποία ανέδειξε… νικήτρια ή για να είμαστε πιο ακριβείς πιο τυχερή την Εθνική Νέων, η οποία προκρίθηκε ως επικεφαλής του 4ου ομίλου. Αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει την τρίτη ομάδα είτε του 2ου ομίλου, είτε του 5ου, είτε του 6ου ομίλου, που θα ξεκαθαρίσει μετά τα τελευταία ματς όλων των ομίλων, το Σάββατο (29/6). Έτσι, οι διεθνείς επιστρέφουν στο Καζιάντεπ, όπου έδωσαν τα δύο πρώτα ματς του ομίλου με το Μεξικό και το Μάλι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected