Κατηγορίες
Super League 1

Sport24 – Και ο Ραντοβάνοβιτς στη λίστα

ραντοβάνοβιτςΓια την θέση του αριστερού στην Βέροια εκτός του Γάλλου Βίλφριντ Μοϊμπέ εξετάζουνε και τον Σέρβο Μίρκο Ραντοβάνοβιτς. Ο 27χρονος Σέρβος που φέτος αγωνίστηκε στην Σμεντέροβου αναμένεται ακόμη και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην Βέροια.

Ο Ραντοβάντοβιτς έχει αγωνιστεί ακόμη στις σέρβικες ομάδες Μπόρατς, Μλάντι, Μλάντοστ, Ραντίνσκι Κραγιόρεβατς, Ζελέσνιτσαρ και Τρέντσιν με την άφιξή του να εξαρτάται από την έκδοση της βίζας του.

Κι όσο για τον Μοϊμπέ ο πρώην αριστερός μπακ της γαλλικής Τουρ είναι να έρθει μεθαύριο Δευτέρα στην Βέροια για τις τελικές συζητήσεις της απόκτησής του.

Παράλληλα η αποδέσμευση του Ισπανού τερματοφύλακα Τζόναθαν Λόπεζ αναμένεται να συνδυαστεί με την απόκτηση του 33χρονου Ημαθιώτη τερματοφύλακα Νίκου Αναστασόπουλου.

Ακόμη η διοίκηση της Βέροιας βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο επιθετικούς από Δανία και Σουηδία ενώ εξετάζει και περιπτώσεις από το Εκουαδόρ και την Νότια Αμερική.

Τέλος μετά την έγκριση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου στην ΠΑΕ Βέροια με δεκαετή σύμβαση, τον λόγο έχει η ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου.

Η επόμενη συνεδρίασή του είναι για μεθαύριο Δευτέρα, η πρόταση αναμένεται να ψηφιστεί και τα έργα να ξεκινήσουνε άμεσα ώστε σε 1,5 μήνα το γήπεδο να είναι έτοιμο για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected