Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεόδωρος Πετράς : “Η αρχή έγινε… τώρα δουλειά”

03Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η παρουσίαση του νέου προέδρου του ΦΑΣ Νάουσα, παρουσία όλων όσοι θα συνδράμουν φέτος στη νέα προσπάθεια της ομάδας στη πρόκληση που έχει μπροστά της η ιστορική ομάδα με την συμμετοχή στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Θεόδωρος Πετράς ευχήθηκε καλή χρονιά και έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας, και από αύριο κιόλας μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο της νέας διοίκησης που σύντομα θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Το Imathia Sports News παρότι δεν βρέθηκε στην παρουσίαση, κατάφερε και πήρε την πρώτη δήλωση του νέου προέδρου. Δείτε τι δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Πετράς στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Σήμερα είναι το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος που ευελπιστούμε πως θα βρει συμμάχους σε όσους αγαπάνε πραγματικά την ομάδα. Σήμερα βρεθήκαμε ως παρέα εδώ και δώσαμε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, η οποία περιλαμβάνει δουλειά και τίποτα άλλο. Μέσα στην εβδομάδα θα συγκροτηθεί το νέο ΔΣ και θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή μας”.

Παρόν στην παρουσίαση και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Αργυρίου, ο οποίος ευχήθηκε από την πλευρά του για τη νέα χρονιά και τόνισε με έμφαση πως όλοι θα πρέπει να βρεθούν δίπλα στη ομάδα. Μεγάλο βάρος έδωσε στην παραμονή του κορμού του περσινού ρόστερ και οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, θα επικεντρωθούν κυρίως προς αυτή την κατεύθυνση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected