Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κώστας Παυλόπουλος : “Η λειτουργία του Φίλιππου το κριτήριο”

378676_152757701489922_2146055297_nΕπικοινωνήσαμε νωρίς το πρωί με τον Κώστα Παυλόπουλο, ο οποίος μας μίλησε για πρώτη φορά ως νέος προπονητής του Φίλιππου Μελίκης, είδηση που δημοσιεύσαμε χθες και που…έσπασε τα κοντέρ στην επισκεψιμότητα! Χαρακτηριστικό είναι πως δεχτήκαμε πολλά μηνύματα σχετικά με την επιλογή του νέου τεχνικού δίδυμου (βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Αντώνης Δακόπουλος, μέχρι πρότινος στον Αχιλλέα Νεοκάστρου), αλλά και για το γεγονός πως το Imathia Sports News ανέλυσε διεξοδικά τα δύο πρόσωπα, επισυνάπτοντας το προπονητικό παρελθόν τους.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Κένταυρου Μελίκης μίλησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλος, δίνοντας τεράστια έμφαση στα τμήματα των ακαδημιών του Φίλιππου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη νέα διοίκηση της ομάδας που τον επέλεξε για τη νέα χρονιά. Ας δούμε τις πρώτες του δηλώσεις :

“Μετά από πολύ σκέψη δέχτηκα την πρόταση του Φίλιππου Μελίκης, η οποία σαφώς και με τιμά. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ιστορία, άλλωστε είμαι γέννημα θρέμμα του συλλόγου. Πριν προχωρήσουμε στις περαιτέρω συζητήσεις, έπρεπε να διευθετηθούν κάποια θέματα που αφορούν τα τμήματα υποδομής που διατηρώ ως “Κένταυρος Μελίκης”. Βρέθηκε άμεσα η καλύτερη λύση και αυτή ήταν να προχωρήσουμε στη συνένωση των δύο ακαδημιών, σε μία δυνατή και ενωμένη ακαδημία, η οποία θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη μου”.

Και συνέχισε λέγοντας : “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Φίλιππου που μου εμπιστεύεται το ευαίσθητο πραγματικά κομμάτι των ακαδημιών, γεγονός πολύ σημαντικό για μένα. Συμφωνήσαμε πως οι υποδομές αποτελούν τη δεξαμενή για την πρώτη ομάδα και πως ο κάθε παίκτης πρέπει να περνά από όλα τα στάδια για να μπορέσει να καθιερωθεί στο ανώτερο επίπεδο. Στόχος μας να υπάρχει ένα οργανωμένο πλάνο στον τομέα αυτό και η διοίκηση μου υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός σ’ αυτή τη προσπάθεια”.

Και ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας : “Βασικό μας μέλημα είναι η διατήρηση του περσινού ρόστερ και η επιστροφή παικτών που για διάφορους λόγους είχαν αποχωρήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Εκτός των άλλων, θα επιδιώξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες σε θέσεις που χρειαζόμαστε. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για άλλη μία φορά και να ευχηθώ να πάνε όλα κατ’ ευχήν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected