Football League - Ποδόσφαιρο

Στέλιος Μαραγκός – Φήμες για Κύπρο!

μαραγκος στελιοςΜετά τον Αντριάν Λουσέρο δεν αποκλείεται και η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ Λάρνακας να αφορά παίκτη που αγωνιζόταν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο των «κιτρινοπράσινων» φαίνεται να βρίσκεται ο 24χρονος Στέλιος Μαραγκός, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο 24χρονος (04/05/1989) Ημαθιώτης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι με τα χρώματα της Καβάλας στην Football League και οι πληροφορίες από την Ελλάδα κάνουν λόγο για… ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του από την ομάδα της Λάρνακας.

Σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προσπάθησε να αποκτήσει τον Μαραγκό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όταν βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, λόγω άρνησης της ομάδας του να συναινέσει στην μεταγραφή.

Για την απόκτηση του κινήθηκε στην τωρινή μεταγραφική περίοδο και ο Άρης και μάλιστα πρόσφατα αναφέρθηκε ότι βρισκόταν κοντά στην απόκτηση του, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

*http://www.sigmalive.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected