Διάφορα

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Το Σάββατο…μπορείς;

07Έπειτα από την ατελέσφορη συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας και την απογοήτευση του πρόεδρου κ. Στέργιου Μπούθα για την παρουσία πολύ λίγων προσώπων, φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες βρέθηκε το…γιατρικό και η αυριανή προγραμματισμένη για τις 21.00μμ συνέλευση των ενδιαφερομένων θα έχει σημαντικό αποτέλεσμα.

Οι τελευταίες μας πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Μπούρας, ένας από τους πιο ενεργούς παράγοντες στην ομάδα του Νεοκάστρου, φαίνεται πως πείθεται να συμμετέχει και φέτος στο διοικητικό σχήμα. Η θέση που θα καταλάβει θα φανεί μετά την αυριανή συνέλευση, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει αν ο γενικός αρχηγός πέρσι Άρης Βενιόπουλος παραμείνει στην ομάδα, αν και είναι ουσιαστικά ο συνδετικός κρίκος αυτή τη στιγμή στις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα με τον υποψήφιο για τον πάγκο της ομάδας Τόλη Τερζή.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα και στις συζητήσεις που πρηγήθηκαν τόσο με τον κ. Στέργιο Μπούθα όσο και με τον Άρη Βενιόπουλο, βρέθηκε η χρυσή τομή.

Το αυριανό συμβούλιο θα κρίνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τις επόμενες κινήσεις της πρωταθλήτριας ομάδας, τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και στο θέμα του σχηματισμού του ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected