Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Ψηλός πρόεδρος, υψηλοί στόχοι!

04Η περσινή χρονιά για την ΑΕ Καψόχωρας ήταν εκ προοιμίου δύσκολη, τόσο για το γεγονός πως ήταν νεοφώτιστοι στην κατηγορία όσο και για τις αλλαγές των προπονητών κατά την διάρκεια της περιόδου. Η παραμονή εξασφαλίστηκε την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι της Στενημάχου με αντίπαλο τη Θύελλα και με τον “χρυσό” βαθμό εξασφάλισε την παρουσία τους στην Α1 Ερασιτεχνική για έναν ακόμη χρόνο.

Το φετινό καλοκαίρι οι ιθύνοντες στην ομάδα, με επικεφαλής και πάλι τον παλαίμαχο παίκτη του μπάσκετ κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο (φωτ.αριστερά) αποφάσισαν να θέσουν τον πήχη λίγο πιο ψηλά και να προσπαθήσουν να φέρουν παίκτες που θα βοηθούσαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρώτη κίνηση ήταν η πρόσληψη του Χρήστου Τερζίδη, που βρέθηκε ξανά στον πάγκο της ομάδας μέσα στη χρονιά και είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας. Επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία ενός ικανού ρόστερ και σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό προσέγγισαν παίκτες που έχουν εμπειρία από υψηλότερο επίπεδο. Οι πρώτες προσθήκες ήταν ο τερματοφύλακας του Εθνικού Κλειδιού Χρήστος Δημόπουλος και ο έμπειρος αμυντικός Λάμπρος Μαγγανάρης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ενώ ακολούθησε χθες η μεταγραφή του Κώστα Χαλβατζή από την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Σημαντικές οι προσθήκες για όσους γνωρίζουν από ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σήμερα οι δύο που ακολούθησαν δημιούργησαν κλίμα ενθουσιασμού! Ο λόγος για τους Διονύση Κωστόπουλο από τον Φίλιππο Μελίκης και Δημήτρη Βλάχο από την γειτονική ΑΕ Αλεξάνδρειας, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση της ΑΕ Καψόχωρας και με το δελτίο στα χέρια λογίζονται πλέον παίκτης των “κιτρινόμαυρων”.

Who is who

Ο Διονύσης Κωστόπουλος είναι 32 ετών (03/11/1981), επιθετικός και από τους διακριθέντες του περσινού πρωταθλήματος με 14 γκολ τόσο με τα χρώματα του Φίλιππου Μελίκης (το τελευταίο εξάμηνο) αλλά και του Εθνικού Κλειδιού. Έχει ύψος 1.80 και βάρος 70 κιλά και το καλό του πόδι είναι το αριστερό.

Ο Δημήτρης Βλάχος είναι 17 ετών (14/10/1996), αμυντικός και προέρχεται από την ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Στη Δ’ Εθνική πέρσι είχε 11 συμμετοχές και 787 αγωνιστικά λεπτά. Έχει ύψος 1.69 και βάρος 68 κιλά.

Δείτε εδώ ποιοι παίκτες ανανέωσαν με την ομάδα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected