Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Και ξανά προς τη δόξα τραβά!

58864_4988869004662_383351079_nΌπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές και ειδικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όταν μία ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και εκ των πραγμάτων δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτό, η αποτυχία στους στόχους στο τέλος της χρονιάς δημιουργεί τριγμούς και ίσως πισωγύρισμα. Η φετινή προσπάθεια του Αχιλλέα Νεοκάστρου για άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ τελείωσε άδοξα και ακολούθησε ένας κυκεώνας φημών και…φουρτούνας που έδειχνε πως η πρωταθλήτρια ομάδα θα χάσει την αίγλη της και θα μπει σε περιπέτειες.

Κι όμως, η επιμονή κα υπομονή των ανθρώπων της διοίκησης, με προεξάρχοντα τον κ.Στέργιο Μπούθα κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και μάλιστα να πείσει τους περισσότερους από όσους σκέφτηκαν έστω αμυδρά να βοηθήσουν στη νέα αυτή προσπάθεια και με την αρωγή του Γιάννη Μπούρα, που παρέμεινε πλάι στην ομάδα, συνεχίζουν ακάθεκτοι για τη νέα χρονιά.

Η κίνηση ματ όμως ήταν όμως η επιλογή του προπονητή, επιλέγοντας μάλιστα έναν καταξιωμένο και γνώστη της Ημαθιώτικης πραγματικότητας. Ο λόγος για τον Τόλη Τερζή, ο οποίος συμφώνησε πριν λίγη ώρα με τους ιθύνοντες στην ομάδα και στο ραντεβού που προηγήθηκε σε κεντρικό καφέ-μπαρ της Βέροιας, έδωσαν τα χέρια για συνεργασία ενός χρόνου. Συνεργάτης του πρώην τεχνικού της ΑΕ Αλεξάνδρειας και Λευκαδίων θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιάννης Μαντζιαρίδης, με τον οποίο συνυπήρξαν και την περίοδο 2011-12 στην ομάδα του ΠΑΣ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 42χρονος τεχνικός έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας. Ας δούμε τι είπε πριν λίγο στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Οι επαφές ημερών με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και συγκεκριμένα με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Άρη Βενιόπουλο, έληξαν σήμερα με ευτυχή κατάληξη και από αύριο το πρωί ξεκινά ο προγραμματισμός και η επιλογή του κατάλληλου ρόστερ για τη νέα χρονιά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ο Αχιλλέας είναι πρωταθλητής και εκεί πρέπει να μείνει. Δουλειά μας είναι να το πετύχουμε αυτό και από αύριο θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected