Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Πλησιάζει ο Ριζογιάννης!

ριζογιαννηςΗμέρα ανακοινώσεων θα είναι πιθανότατα η Δευτέρα για τον «Γηραιό», αφού η έλευση των Ζαχόρα και Κοντοδήμου ήταν μόνο το… ορεκτικό. Η ενίσχυση για τους κυανόλευκους θα συνεχιστεί άμεσα, σε ποσότητα και ποιότητα, με τους Αλεξάντερ Σίμιτς (Σέρβος μεσοεπιθετικός, που διακρίθηκε στο δεύτερο γύρο με τον Πανσερραϊκό και έχει περάσει και από Λάρισα και ΟΦΗ), Τάσο Κυριάκο (μέσος που ξεχώρισε πέρυσι με τη Νίκη Βόλου και απασχόλησε και άλλες ομάδες), αλλά και πιθανότατα τον έμπειρο μεσοαμυντικό, Παντελή Ριζογιάννη (πέρυσι στη Νίκη Βόλου) να δείχνουν στο… κατώφλι της Μίκρας. Τρεις κινήσεις που ίσως επισημοποιηθούν… πακέτο από τη διοίκηση του Θόδωρου Παπαδόπουλου.

Ο Ριζογιάννης ήρθε στην… επιφάνεια τις τελευταίες ώρες για τον Ηρακλή και ξεχώρισε πέρυσι με τη Νίκη Βόλου, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε SKODA Ξάνθη και Τρίκαλα. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ έχει την ευχέρεια να παίξει και δεξί μπακ, είναι γνώστης της κατηγορίας.

Την ίδια στιγμή, δείχνουν να απομακρύνονται οι Νίκος Πουρτουλίδης και Βαγγέλης Γεωργίου από την ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ κυκλοφόρησε έντονα και το όνομα του Γιώργου Σιάκκα, μεσοαμυντικού του Πανσερραϊκού, μαζί με αρκετά ακόμα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected