Γενικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Τέλος ο Λεπτοκαρίδης, στόχος ο Παπαστεργίου!

παπαστεργίουΗ τελευταία εκκρεμότητα από τις ανανεώσεις ή αποχωρήσεις του περσινού ρόστερ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν ο Παύλος Λεπτοκαρίδης. Και πλέον μπήκε ο επίλογος στη σχέση των δυο πλευρών, με τον έμπειρο φορ να περνά την πόρτα της εξόδου. Ο 33χρονος κυνηγός ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της κερκίδας και από τους πιο πολύτιμους σε προσφορά βάσει αριθμών, απ’ όσους φόρεσαν τα κοκκινόμαυρα την τελευταία τριετία. Ο Λεπτοκαρίδης ήταν πρώτος σκόρερ στις δυο ανόδους (την πρόσφατη από τη Γ’ και πριν δυο χρόνια από τη Δ’), πετυχαίνοντας συνολικά 38 γκολ και εκ των οποίων αρκετά καθοριστικά (όπως με Βατανιακό και παλιά με Οδυσσέα Κορδελιού). Ο ίδιος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ενώ η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά έχει ήδη αποκτήσει για τη γραμμή κρούσης τον Γκουγκουλιά και αναζητά ακόμα έναν στράικερ.

«Φεύγω πικραμένος»

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Παύλου Λεπτοκαρίδη, που μετά το «αντίο» ανέφερε στη mikriliga.com: «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του και την αγάπη του στο πρόσωπό μου αυτά τα τρία χρόνια που είχα την τιμή να φοράω αυτήν την ιστορική φανέλα, τόσο στις ευχάριστες στιγμές, όσο και στις δύσκολες μέρες που είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σε μια ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι πάντα προσπαθούσα να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και νομίζω πως αυτό αναγνωρίστηκε από την πλειοψηφία του κόσμου. Είναι επίσης δεδομένο πως δέθηκα με τον κόσμο και αγάπησα τον Απόλλων, παρόλο που φεύγω τελικά πικραμένος. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω δημοσίως τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια που με βοήθησαν και νομίζω τους βοήθησα να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας».

Διάψευση για Γεωργίου, στο στόχαστρο ο Παπαστεργίου

Την ίδια στιγμή, διαψεύστηκαν οι φήμες για απόκτηση του Άκη Γεωργίου, που… οργίαζαν στη Θεσσαλονίκη. Τόσο ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, που συνεργάστηκε στον Πυρσό Γρεβενών με τον Παντζιαρά, όσο και στελέχη των «ροσονέρι», τόνιζαν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του στους Πόντιους.

Στο προσκήνιο για τον Απόλλωνα παραμένουν πολλά ονόματα, όπως οι Παγώνης, Παππάς, Παπαστεργίου και Θ. Παπαδόπουλος, ενώ άμεσα θα ανακοινωθούν και επίσημα οι Μωυσίδης, Καπίας και Δρόσος. Τέλος, ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του προπονητή Κώστα Γαλτσίδη για την Κ17, όπως έγραψε πρώτη η ιστοσελίδα μας.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected