Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Τα νέα των πιθανών αντιπάλων μας

καστορας2ΑΟ Κάστωρ : Μετά τον Χρήστο Καλύβα και την ανανέωση με τον πορτιέρο Γρηγόρη Κοσμίδη, η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη έκανε δικό της τον 23χρονο αμυντικό χαφ του Παναργειακού Ορεστικού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος επίσης είχε βρεθεί πολύ κοντά στη συμπολίτισσα Καστοριά.

Πυρσός Γρεβενών : Μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στον Πυρσό Γρεβενών, μετά την πρώτη άκαρπη γενική συνέλευση. Οι ώρες είναι δραματικές για τη νεοφώτιστη ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, αφού υπάρχει γενική απροθυμία για να μπει κάποιος μπροστάρης στη νέα εποχή, αναλαμβάνοντας να «τρέξει» οικονομικά και διαχειριστικά τους πράσινους.

Έτσι, όλα κρέμονται σε μια κλωστή, με τον Σωτήρη Μαυροδήμο, τους παίκτες του αλλά και τον κόσμο να τηρούν στάση αναμονής, χάνοντας βεβαίως πολύτιμο χρόνο. Η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα για τον Πυρσό, την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας προχωρούν το μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

Την ίδια στιγμή, στην πόλη των Γρεβενών φουντώνουν οι «ψίθυροι» για επιστροφή του έμπειρου παράγοντα, Δημήτρη Παπαϊωάννου (έχει οικονομική επιφάνεια και τεχνογνωσία από τη θητεία του στα διοικητικά Άρη, Θερμαϊκού και φυσικά παλιότερα στον Πυρσό), στα κοινά της ομάδας, αλλά τίποτα εν είναι δεδομένο.

Η λύση Παπαϊωάννου δείχνει μονόδρομος, αλλιώς είτε θα οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου, είτε στη χειρότερη περίπτωση, η ομάδα των Γρεβενών θα δηλώσει κώλυμα και δεν θα «κατέβει» στο νέο πρωτάθλημα (η τελική ημερομηνία για κατάθεση συμμετοχής είναι στις 23/7).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected