Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ατρόμητος Διαβατού – Σπυρί, σπυρί(δωνίδης) για τα κεκτημένα!

ΣπυριδωνίδηςΎστερα από επανειλλημένες επαφές και συνεχόμενα ραντεβού με πολλούς υποψήφιους στόχους για τον πάγκο, ο πρόεδρος Κώστας Μουρατίδης και οι συνεργάτες του συμφώνησαν πριν λίγο με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη για τη νέα χρονιά! Ο τεχνικός του Απόλλων Αγίου Γεωργίου προκρίθηκε τελικά από τις άλλες επιλογές και αναλαμβάνει τους “κυανόλευκους” με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων και την πορεία πρωταθλητισμού που διέγραψε την περσινή χρονιά.

Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, του οποίου τα ποδοσφαιρικά…ίχνη εντοπίζονται κυρίως στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, είναι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα που ανέδειξε το ποδόσφαιρο του Νομού, καθώς έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Εορδαϊκό, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Σάμου, Ναυπακτιακό και Αετό Σκύδρας, ενώ τα τελευταία χρόνια της μεγάλης του καριέρας επέστρεψε στην Ημαθία και φόρεσε τη φανέλα των Φίλιππου Μελίκης, ΑΕ Καβασίλων και του Απόλλων, στον οποίο μέχρι πρότινος ήταν προπονητής.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Imathia Sports News και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ατρομήτου απέφυγε τα μεγάλα λόγια : “Δεν έχω παρά να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ατρομήτου για την τιμή που μου έκανε να εργαστώ στην ιστορική ομάδα. Η επιλογή αυτή είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα, καθώς είναι γνωστό πως ο Ατρόμητος έχει μεγάλη δυναμική ως σύλλογος και η πορεία που διαγράφει τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή, είναι αξιοσημείωτη. Θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά και τη συνεργασία να διατηρήσει η ομάδα τα κεκτημένα και να αναδείξουμε την προσπάθεια όλων όσων ασχολούνται με τον σύλλογο.”

Όσον αφορά τις κινήσεις των “κυανολεύκων” στο μεταγραφικό παζάρι, οριστική είναι πλέον η μετακίνηση του Γιώργου Μανιόπουλου από τον Φίλιππο Μέσης. Ο 29χρονος (29/10/1984) τερματοφύλακας, ο οποίος έχει ύψος 1.78 και βάρος 80 κιλά, επιστρέφει σε γνώριμα…λημέρια καθώς από από τον Ατρόμητο μεταγράφηκε στη γειτονική Μέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected