Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Χρήστος Ζαρογιάννης ο…εκλεκτός!

1012363_222740277873755_759040321_nΕίναι πλέον φανερό πως τα Λευκάδια αποτελούν στον 2ο όμιλο (αν φυσικά παραμείνει ως έχει το προσχέδιο για τη δημιουργία των ομίλων της Γ’ Εθνικής), μαζί με την Καστοριά τους πρωταθλητές των μεταγραφών! Η ομάδα του νομού μας προχώρησε στην πιο ουσιαστική μέχρι στιγμής προσθήκη (η τέταρτη κατά σειρά μετά του Τόπκα, Ρίσσου και Δημητριάδη) πάντα βάση των αριθμών και του βιογραφικού του παίκτη.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Imathia Sports News από τη στιγμή της υπογραφής, ο Χρήστος Ζαρογιάννης (ο οποίος συμβολικά φόρεσε και τη φόρμα με το σήμα των Λευκαδίων) είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ. Ο 28χρονος αμυντικός ύστερα από την περσινή του άκρως επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα του Μακροχωρίου, παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι την ελευθέρας του και αργά το βράδυ βρέθηκε στα γραφεία των Λευκαδίων και παρουσία του προέδρου της ομάδας υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Οι συζητήσεις και οι επαφές ήταν επανειλλημένες το τελευταίο διάστημα και έγιναν έντονες όταν ο Νίκος Παπανώτας επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του. Η ομάδα των Λευκαδίων προσθέτει έναν από τους πλέον έμπειρους και με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο παίκτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα είναι ο μόνος…

Το Who is who του Χρήστου Ζαρογιάννη

Ο 28χρονος (06/05/1985) μεσοαμυντικός γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια καθώς και ο πατέρας του Αριστείδης υπήρξε παίκτης του Μακεδονικού Σιάτιστας όταν αυτή αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική. Έχει ύψος 1.82 και βάρος 77 κιλά και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως κόφτης. Η εμπειρία του δεδομένη καθώς αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες (Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικός Αστέρας, Ναυπακτιακός), ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Βέροιας (2004-2006), ΟΦ Ιεράπετρας, Αετού Σκύδρας και Μακροχωρίου. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 1645 αγωνιστικά λεπτά, ενώ πέτυχε 7 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρόσφατο 2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού χρίστηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 23 τέρματα, ενώ στο 2ο Summer Cup που τελείωσε χθες, κατέκτησε το τρόπαιο με την ομάδα του.

Το φετινό καλοκαίρι δέχτηκε και πάλι κρούση από ομάδες που πρωταγωνιστούν ή στοχεύουν στη διάκριση μέσω της ενίσχυσης (πρόσφατα ήρθε σε επαφή με την Λούντογκορετς της Βουλγαρίας, που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League αλλά και με τον ΑΟ Μυκόνου, που έχει βάλει πλώρη για…μεγάλα πράγματα!), δείγμα της υψηλής “τιμής” που διατηρεί στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Χρήστος Ζαρογιάννης, αμέσως μετά την υπογραφή του στο συμβόλαιο, μίλησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι απόψε εδώ, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας ήταν ιδιαίτερη και με έκανε να νιώσω πως είμαι πολύ σπουδαίος. Επέλεξα την ομάδα των Λευκαδίων κυρίως για το όραμα των ανθρώπων της αλλά και την παρουσία του Νίκου Παπανώτα, τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό στη δουλειά του. Εύχομαι υγεία σε όλους και χωρίς μεγάλα λόγια ξεκινάμε με όρεξη και μεράκι τη φετινή χρονιά”

Και συνέχισε αναφερόμενος στο Μακροχώρι : “Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου και τον πρόεδρο κ. Βούλγαρη προσωπικά για την τιμή που μου έκαναν να φορ’εσω τη φανέλα του Μακροχωρίου. Η συμπεριφορά τους ήταν κάτι παραπάνω απο άψογη προς το πρόσωπο μου και η φετινή μου επιλογή έχει να κάνει περισσότερο με μια νέα προσωπική πρόκληση και λιγότερο για το οικονομικό κομμάτι, το οποίο ήταν εκ των πραγμάτων πολύ ικανοποιητικό για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Να μην παραλείψω να αναφερθώ σε όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους στο Μακροχώρι αλλά και στους συμπαίκτες μου με τους οποίους έζησα μια φανταστική χρονιά”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected