Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σάββας Ταταρίδης – Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα!

Ταταρίδης ΣάββαςΤο πέμπτο απόκτημα για την ομάδα του Ευόσμου, μετά τους Μπεκιάρη, Κουκουλέκη, Σαμουηλίδη και Γεωργιάδη, λέγεται Σάββας Ταταρίδης, επιβεβαιώνοντας τις ενδείξεις των προηγούμενων ημερών. Ο 25χρονος πορτιέρο αποτελεί το νέο φύλακα-άγγελο για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, συμπληρώνοντας την τριάδα με τους νεαρούς ταλαντούχους Γιώτα και Κωφό. Ο Ταταρίδης στο παρελθόν εκτός από την Αναγέννηση Επανομής έπαιξε ακόμα σε Βέροια, Καμπανιακό, Αστέρα Ρεθύμνου, Δόξα Ασσήρου και Δόξα Χέρσου, ενώ πλέον οι «σταχυοφόροι» εντείνουν τις προσπάθειες για να ντύσουν στα πράσινα τον έμπειρο φορ, Νέστορα Στεφανίδη και τον μεσοαμυντικό της Επανομής, Αλέξη Παπατζίκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα την Παρασκευή και οι δηλώσεις του Σάββα Ταταρίδη:

«Σε μία ακόμη προσθήκη τεραμτοφύλακα προχώρησε σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας, οποίος ενέταξε στο δυναμικό και το Σάββα Ταταρίδη. Ο νεαρός “πορτιέρο” θα φυλάει την εστία των “πράσινων” για ένα χρόνο, αφού τόση είναι η διάρκεια του συμβολαίου, που υπέγραψε πριν από λίγο. Ο Ταταρίδης γεννήθηκε στις 16/5/1988, έχει ύψος 1.86m και βάρος 83 kg και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αναγέννησης Επανομής».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 25χρονος τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα: «Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω τη φανέλα του ιστορικού Αγροτικού Αστέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης, που με εμπιστεύτηκαν και να υποσχεθώ στον κόσμο της ομάδας, ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό, για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους». Τέλος, το τριήμερο Τρίτη- Πέμπτη ο Διλμπέρης θα δοκιμάσει ορισμένους νεαρούς.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected