Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ζάκυνθος – Δύσκολα για Γ’…

ζακυνθος1Πιθανή είναι η συμμετοχή του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο τοπικό πρωτάθλημα της Ζακύνθου, εάν κι εφόσον δε συμμετέχει στη Γ΄-Δ΄ Εθνική. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μια ομάδα ποδοσφαιρικών παραγόντων στο νησί αποτελούμενη και από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, έχουν έτοιμα τα πλάνα τους γι αυτό το σενάριο. Με δεδομένη την αποχώρηση του τωρινού προέδρου Στέλιου Γούναρη και των συνεργατών του από τη διοίκηση, σε περίπτωση που η Ζάκυνθος παραμείνει στη Γ΄-Δ΄ εθνική, η “ομάδα” αυτή θα αναλάβει να κατεβάσει τον ΑΠΣ στο τοπικό πρωτάθλημα, με παιδιά από τις τοπικές ομάδες και από ακαδημίες του νησιού.

Η οικονομική δυσπραγία που υπάρχει καθιστά σχεδόν αδύνατη τη συμμετοχή του ΑΠΣ στη νέα ενοποιημένη κατηγορία κι έτσι αυτοί που θα ασχοληθούν θα επιδιώξουν με μηδενικά έξοδα να ξεκινήσουν από την αρχή συμμετέχοντας στο τοπικό πρωτάθλημα. Όταν λοιπόν γίνει Γενική Συνέλευση και χρειαστεί να εκλεγεί νέα διοίκηση, τότε αναμένεται να γίνει η επίσημη κίνηση της “ομάδας” που θα ζητήσουν να αναλάβουν τις τύχες του ΑΠΣ.

Σε περίπτωση βέβαια που αλλάξει κάτι και η Ζάκυνθος είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο στη Β΄ εθνική (μέσω αδυναμίας κάποιων ομάδων να συμμετέχουν σε αυτή κι αφού επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν από το πρωτάθλημα) τότε ο κ. Γούναρης θα είναι ξανά στον προεδρικό θώκο. Όλα είναι “ανοιχτά” και οι μέρες που περνάνε μπορεί να μη βγάζουν ειδήσεις στην επικαιρότητα, έχουν όμως πολύ παρασκήνιο.

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected