Κατηγορίες

Φίλιππος Μελίκης – Τελευταία(;) προσθήκη ο Πέτγαζλης!

CIMG4905 Πέτγαζλης ΘεόδωροςΜετά από αρκετές ημέρες απόλυτης ηρεμίας, ο Φίλιππος Μελίκης “χτύπησε” και πάλι! Αυτή τη φορά σημάδεψε προς…Λευκάδια μεριά και κατάφερε να κάνει δικό της τον Θοδωρή Πέτγαζλη. Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος νωρίς το πρωί από την προηγούμενη ομάδα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Φίλιππου και χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να επέλθει η συμφωνία. Με την προσθήκη αυτή, οι “ερυθρόλευκοι” ενισχύουν σημαντικά τη γραμμή κρούσης, για την οποία αποκτήθηκε και ο Δημήτρης Τσιούπρος.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει αρκετές μέρες νωρίτερα, με τον Θοδωρή Πέτγαζλη να τα βρίσκει σε όλα με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ζεϊμπέκη, απέμενε όμως η τελευταία συνάντηση με την ομάδα των Λευκαδίων για να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του. Ο νεαρός επιθετικός αποτελεί το πέμπτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Φίλιππου (προηγήθηκαν οι Δημήτρης Τσιούπρος, Σωτήρης Ιωακειμίδης, Νίκος Ντόβας, Αλέκος Χαραλαμπίδης, Έρβιν Μπούφι) και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι προσθήκες ολοκληρώνονται αν και δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός ακόμη πλάγιου χαφ, ειδικά στην περίπτωση που ο Λουμάνι Ρομάριο αποχωρήσει.

Το who is who του Θοδωρή Πέτγαζλη

Ο 24χρονος (14/02/1989) επιθετικός κατάγεται από τη γειτονική Πέλλα και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει αξιοσημείωτη πορεία και εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 12 ετών από την Δόξα Μελισσίου και το 2007 ήρθε η πρόταση από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με την οποία αγωνίστηκε στη Γ΄Εθνική και πέτυχε 3 τέρματα σε 9 συμμετοχές. Το 2008 μεταπήδεσε στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, στον οποίο παρέμεινε για 2 χρόνια και πέτυχε 27 τέρματα. Η συνέχεια τον βρήκε στην μακρινή Ερμιονίδα της Αργολίδας και στον τοπικό Ερμή (Δ’ Εθνική) με τον οποίο πέτυχε 12 τέρματα, σε ακόμη μία πολύ καλή χρονιά. Η πιο αξιοσημείωτη όμως περίοδος ήταν το 2011-2012, όταν με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Νέου Μυλότοπου Πέλλας πέτυχε 33 τέρματα, παρόλο που υπηρετούσε παράλληλα τη θητεία του!

Η χρονιά αυτή ήταν ουσιαστικά το διαβατήριο του για την επιστροφή σε υψηλότερο επίπεδο και ο Γιώργος Τυριακίδης τον έφερε στα Λευκάδια με σκοπό να βοηθήσει στη γραμμή κρούσης. Η παρουσία του όμως στον ΠΑΣ δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς σε 15 συμμετοχές είχε 3 τέρματα και 706 αγωνιστικά λεπτά.

Θοδωρής Πέτγαζλης : “Ευχαριστώ τα Λευκάδια για την ευκαιρία”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον επιθετικό του Φίλιππου Μελίκης πλέον, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει την προηγούμενη ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη νέα πρόκληση στην καριέρα του : “Πριν αναφερθούμε στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΑΣ Λευκαδίων και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη για την τιμή που μου έκανε να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. ‘Ηταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και είμαι πολύ ευγνώμων που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας. Ύστερα από αμοιβαία συζήτηση, αποφασίσαμε να αποχωρήσω και χωρίς σκέψη να υπογράψω στον Φίλιππο Μελίκης, που από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους τους και με υγεία και σύνεση να δουλέψουμε για αυτό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected