Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Ένας…”υδραυλικός” στα κυανόλευκα!

ΜΑΚΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣΔημιουργεί παράδοση πλέον η ομάδα των Λευκαδίων, καθώς εκτός της καθημερινής συμφωνίας με τουλάχιστον έναν παίκτη, οι υπογραφές πέφτουν μετά τα μεσάνυχτα! Πριν λίγο στα γραφεία του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη βρέθηκε ο Θωμάς Θεοδωρίδης (φωτ), ο οποίος έχοντας την ελευθέρας του από το Μακροχώρι, γίνεται ο δεύτερος κατά σειρά παίκτης από την “ασπρόμαυρη” ομάδα (προηγήθηκε ο Χρήστος Ζαρογιάννης) που ντύνεται στα “κυανόλευκα”.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες και ολοκληρώθηκαν χθες όταν και επικοινώνησε ο νεαρός επιθετικός με τον Γιάννη Καλαϊτζίδη και έκλεισαν το ραντεβού για τα τυπικά. Ο Θωμάς Θεοδωρίδης αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά απόκτημα των Λευκαδίων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (βλέπε εδώ) και έπεται συνέχεια!

Who is Who

Ο Θωμάς (ή Μάκης) Θεοδωρίδης είναι 22 ετών (28/03/1991) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις πλευρές της επίθεσης αν και χρησιμοποιεί περισσότερο το αριστερό του πόδι. Έχει εξαιρετική τεχνική (εξ ού και ο τίτλος “υδραυλικός”…) και είναι ταχύτατος στις αντεπιθέσεις. Έχει ύψος 1.77 και βάρος 70 κιλά και με τη φανέλα του Μακροχωρίου την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 13 ματς και 574 αγωνιστικά λεπτά. Έχασε έναν ολόκληρο γύρο λόγω μιας σοβαρής πάθησης στον πνεύμονα, όμως η πολύ επιτυχημένη επέμβαση και η ιδανική θεραπεία που ακολούθησε του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Τη φανέλα των Λευκαδίων θα την φορέσει για δεύτερη φορά, καθώς την περίοδο 2010-2011  είχε δοθεί δανεικός από την Βέροια. Στη “Βασίλισσα” βρισκόταν από τα παιδικά τμήματα, από τα οποία σταδιακά ανέβηκε στη “μεγάλη” ομάδα χωρίς όμως να πάρει τις ευκαιρίες που επιθυμούσε. Επί δύο συναπτά έτη δόθηκε δανεικός σε άλλους συλλόγους (την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στον Αετό Σκύδρας) και παρόλο που έκανε πολύ καλές χρονιές δεν κατάφερε να βρει μια θέση στο ρόστερ της Βέροιας.

Τα επόμενα βήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Νίκος Παπανώτας έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο παρόλη την κωλυσιεργία των ιθυνόντων και την αβεβαιότητα που υπάρχει, φαίνεται πως θα είναι από τα πλέον δύσκολα και αμφίρροπα.

Τέλος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο ΠΑΣ έχει έλθει σε καταρχήν συμφωνία με τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως για τυπικούς και διαδικαστικούς λόγους δεν ανακοινώνονται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected