Κατηγορίες

Μακροχώρι – “Τριάδα” ενθουσιασμού και ουσίας!

Σε τρεις πολύ ουσιαστικές προσθήκες με το βλέμμα στο…μέλλον προχώρησε το Μακροχώρι. Η συνεργασία της διοίκησης της “ασπρόμαυρης” διοίκησης με την αντίστοιχη του Νηρέα Βέροιας και οι προσωπικοί χειρισμοί του προέδρου της ομάδας κ. Διονύση Βούλγαρη επέφερε την χθεσινοβραδινή θετική εξέλιξη των γεγονότων και επίσημα πλέον οι Ραφαήλ Φωτιάδης (φωτ.αριστερά), Γιάννης Μπλούκας (φωτ.μέση) και Κώστας Κωτσόπουλος (φωτ.δεξιά) ανήκουν στο δυναμικό της Ένωσης.

Οι τρεις νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες παρέδωσαν τα δελτία τους στη διοίκηση του Μακροχωρίου και κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους μετά την συμμετοχή τους πέρσι στην Α2 Ερασιτεχνική, βάζοντας ο καθένας ξεχωριστά το δικό του…λιθαράκι στην άνοδο του Νηρέα στην Α1. Το κοινό στοιχείο των τριών παικτών είναι οι κατά καιρούς δοκιμές τους σε ομάδες της Super League (Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη, Ατρόμητος), αφήνοντας ως επί τω πλείστον πολύ καλές εντυπώσεις. Ας δούμε αναλυτικά τα στοιχεία των νέων αποκτημάτων του Μακροχωρίου :

Ραφαήλ Φωτιάδης : Ο 17χρονος (06/02/1996) επιθετικός έχει ύψος 1.65 και βάρος 57 κιλά. Ξεχωρίζει για το μικρό ανάστημα του, που τον βοηθά να κινείται στον κενό χώρο ενώ είναι εξαιρετικός στον χειρισμό της μπάλας. Στον Νηρέα μεταγράφηκε από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και στο περσινό πρωτάθλημα πέτυχε 3 τέρματα, ενώ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στα κερδισμένα φάουλ.

Γιάννης Μπλούκας : Ο 16χρονος (23/08/1997) με καταγωγή από τη Βεργίνα ακραίος αμυντικός έχει ύψος 1.88 και βάρος 67 κιλά. Είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, ενώ αρέσκεται σε συνεχή ανεβάσματα από τα πλάγια βοηθώντας πολύ στον επιθετικό τομέα. Στο περσινό πρωτάθλημα πέτυχε 3 τέρματα και αρκετά επιτυχημένα γεμίσματα στην αντίπαλη άμυνα.

Κώστας Κωτσόπουλος : Ο 17χρονος (19/02/1996) μεσοεπιθετικός έχει ύψος 1.73 και βάρος 58 κιλά. Εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια αποτελεί τον MVP του Νηρέα στο περσινό πρωτάθλημα, καθώς εκτός των 9 τερμάτων που πέτυχε είχε πολλές τελικές πάσες. Είναι γιος του Λάμπρου Κωτσόπουλου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ενώ πρόσφατα υπήρξε έντονο “φλερτ” από την Βέροια για να τον εντάξει στο δυναμικό της Κ20.

Ανανεώσεις – Αποχωρήσεις

Ο προγραμματισμός στην ομάδα του Μακροχωρίου συνεχίζεται με…πυρετώδεις ρυθμούς και ήδη αρκετοί παίκτες έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα. Όπως έχουμε γράψει σχετικά και στο Transfer Online του Imathia Sports News (βλέπε εδώ) παραμένουν “ασπρόμαυροι” οι Πέτρος Σαλέπης, Θεοχάρης Συμεωνίδης, Γρηγόρης Ηλιάδης, Τάσος Τσακαλίδης, Δημήτρης Βούλγαρης, Στέλιος Μαυριδόγλου και Στέλιος Μάλτος. Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ένωσης βρίσκονται οι Σάκης Γεωργίου και Αντώνης Ηλιάδης, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Σπύρος Σταματέλος, Σάκης Μπάκανος, Νίκος Σαρηγιαννίδης, Σπύρος Βοργιατζίδης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Νίκος Ξαγοράρης, Θωμάς Θεοδωρίδης και Ζαφείρης Δεληγιώργης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected