Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”

καλαμαρια πρωτηΔιακοπές… τέλος για τους παίκτες του Απόλλωνα, που πάτησαν χορτάρι στο γήπεδο της Καλαμαριάς, αρχίζοντας προπονήσεις για μια απαιτητική χρονιά, καθώς ο πήχης μπαίνει και πάλι ψηλά. Τον στόχο χάραξε ο… στρατηγός, ο πρόεδρος των «ροσονέρι», Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, που ανέφερε σε ομιλία προς τους παίκτες: «Όλοι ξέρετε ότι είστε σε μια μεγάλη ομάδα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς διαθέτει μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Πρέπει να είστε αντάξιοι και να τα τιμήσετε, όπως όλοι ως τώρα. Ο στόχος είναι να βρεθούμε στη Σούπερ Λίγκα, γιατί εκεί ανήκουμε και αυτό πρέπει να το έχετε καλά στο μυαλό σας, μέχρι το τέλος του νέου πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε αδίκως από τόσο χαμηλά, όταν κανείς δεν ενδιαφερόταν και φτάσαμε στη Β’ Εθνική σιγά σιγά. Το πρωτάθλημα αυτό είναι δύσκολο αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε. Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα απ’ όλους σας, στους αγώνες και στις προπονήσεις. Σ’ αυτό το κομμάτι δίνουμε μεγάλη βαρύτητα ως διοίκηση».

Η αισιοδοξία δεν λείπει λοιπόν από τους Πόντιους, που πήραν ώθηση από τον παλμό της κερκίδας. Περίπου 100 άτομα δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα με πανό, πυρσούς και συνθήματα για άνοδο στην Α’ Εθνική, προϊδεάζοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα για ακόμα μια χρονιά… στήριξης.

Επτά οι νεοαποκτηθέντες

Στην πρώτη προπόνηση τα βλέμματα φυσικά έκλεψαν οι νεοαποκτηθέντες, Γκουγκουλιάς, Μωυσίδης, Βέργος, Βαλσαμάκης, Καπίας και Δρόσος, που έγιναν… εφτά, αφού έδωσε το «παρών» και ο Γιάννης Ναλμπάντης. Όπως αναμενόταν ο 28χρονος μέσος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Ανδρέα Παντζιαρά. Ο Ναλμπάντης είχε βρεθεί κοντά στον Απόλλωνα και πριν δυο χρόνια, ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα σε Εθνικό Γαζώρου (πέρυσι), Αναγέννηση Επανομής και Αγροτικό Αστέρα και ΠΑΟΝΕ.

Πλέον, για να κλείσει ο μεταγραφικός κύκλος αναζητούνται δυο ακραίοι αμυντικοί, ένας πλάγιος μεσοεπιθετικός και ένας σέντερ φορ. Για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού υπάρχει αναμονή μέχρι την Τετάρτη για την τελική απάντηση του Χάρη Παππά, που έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει, ενώ για την κορυφή της επίθεσης συνεχίζονται οι επαφές και οι αναζητήσεις από την αγορά του εξωτερικού, για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Απών ο Καρατζιοβαλής

Από το περσινό ρόστερ έλειψε ο γκολκίπερ Δημήτρης Καρατζιοβαλής, που είχε υπηρεσία με το πυροσβεστικό σώμα, ενώ παρέστησαν οι Πιτσόκος, Σακκάς, Αλμπάνης, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Παντελιάδης, Προβατίδης, Πασιαλής. Επίσης, παρόντες ήταν οι νεαροί Βασιλειάδης, Λουιζίδης, Μυλώσης, Ζαμπέτογλου, Κτιστόπουλος, Γιαννιτόπουλος, Σιδηρόπουλος. Από την Τρίτη ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις (8.30 το πρωί και 18.30 το απόγευμα).

*mikirliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected