B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Η πρώτη προσθήκη!

Κουτσιάδης ΔημήτριοςΤην πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Οι νεοφώτιστοι απέκτησαν τον Δημήτρη Κουτσιάδη από τον Ατρόμητου Διαβατού, από τους διακριθέντες της περσινής πορείας πρωταθλητισμού των “κυανολεύκων”. Ο 22χρονος (20/02/1991) μέσος έχει ύψος 1.82 και βάρος 68 κιλά ενώ διακρίνεται για την πολύ καλή αμυντική του συμπεριφορά αποτελώντας ένα πολύτιμο…εργαλείο για τη μεσαία γραμμή. Πριν τον Ατρόμητο αγωνίστηκε στην ΑΕ Καβασίλων.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι επόμενες μέρες θα περιλαμβάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις καθώς εκτός των Παναγιώτη Κολεσίδη (λόγω της εργασίας του φαίνεται πως επιλέγει έναν σύλλογο με λιγότερες υποχρεώσεις), Γρηγόρη Πατρίκα, Γιώργο Απόσογλου (ανέλαβε επικεφαλής στις ακαδημίες του Μακροχωρίου) και Κώστα Ντέλλα (εξαιρετικά πιθανή η αποχώρηση καθώς έχει αρκετές προτάσεις), οι υπόλοιποι παίκτες εκτός απροόπτου θα ανανεώσουν με τον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο.

Στο θέμα του προπονητή δεν έχει σημειωθεί καμία σημαντική εξέλιξη, με τις εξελίξεις να μετατίθονται για τις επόμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected