Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις

321053_507266385985330_1764468281_nΠολύ σημαντικές εξελίξεις περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τον ΦΑΣ Νάουσα. Για τους φίλους τους ομάδας, οι αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης, μετά την αποκλειστική δημοσίευση του Imathia Sports News (πολλά τα μηνύματα και τα τηλέφωνα που δεχτήκαμε) μαρτυρούν πως υπάρχει μια σχετική…παγωμάρα.

Εδώ και μία ώρα περίπου, οι Χρήστος Παπαδόπουλος (ο οποίος μαζί με τον Νίκο Περηφανόπουλο τιμήθηκαν από το Imathia Sports News για τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα), Νίκος Πιπινίκας και Δημήτρης Μπουλγκουρίδης αποτελούν και επίσημα παρελθόν από την ιστορική ομάδα. Οι δύο πρώτοι βρέθηκαν στα γραφεία του ΦΑΣ και παρέλαβαν τις ελευθέρες τους (ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης έστειλε τις φωτογραφίες και της ελευθέρας με τους συμπαίκτες του) και υπέγραψαν τη λύση του συμβολαίου.

Οι τρεις παίκτες, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην περσινή πορεία του ΦΑΣ Νάουσα, έχουν ήδη προτάσεις για να συνεχίσουν την καριέρα τους και μάλιστα τις επόμενες ώρες μπορεί να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η διοίκηση του ΦΑΣ έχει επιδοθεί σε διαρκή αναζήτηση για να αντικαταστήσει επάξια τους τρεις παίκτες και ήδη έχουν γίνει οι επαφές με τους υποψήφιους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected