Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Βενιόπουλος : “Κουράστηκα…”

βενιοπουλοςΕπικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον γενικό αρχηγό του Αχιλλέα Νεοκάστρου, για να τον ρωτήσουμε σχετικά με το αν υπήρξαν εξελίξεις σχετικά με τη συνάντηση που επρόκειτο να είχαν οι δύο ισχυροί άνδρες της ομάδας, οι κ.κ. Στέργιος Μπούθας και Γιάννης Μπούρας. Αντ’ αυτού όμως δήλωσε πως αποχωρεί από την ομάδα, αιφνιδιάζοντας τον υπογράφοντα! Ας δούμε τι δήλωσε λίγο πριν στο Imathia Sports News :

“Αποχωρώ από το Νεόκαστρο… Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου Στέργιο Μπούθα και Γιάννη Μπούρα για την συνεργασία που είχαμε και εύχομαι η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκάστρου να βρει τον δρόμο που της αξίζει. Νιώθω κουρασμένος από την όλη κατάσταση και δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω… Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τόλη Τερζή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον πρόσωπο μου και μέσω εμού επέλεξε να συνεργαστεί με την ομάδα. Εύχομαι στο μέλλον να συνεργαστούμε υπό άλλες βεβαίως συνθήκες…” ήταν η δήλωση του γενικού αρχηγού της ομάδας, δίνοντας το στίγμα των εξελίξεων στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο.

Το προχωρημένο της ώρας δεν μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο της ομάδας για να του ζητήσουμε την άποψη του, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση του προπονητή της ομάδας Τόλη Τερζή…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected