Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Εθνικός Γαζώρου – Άρης (1-3) Στο πρώτο ο Κουκόλης, στο δεύτερο ο Διούδης

ουντότζιΜε τον Σαλόζε Ουντότζι να κάνει την πρώτη του, ανεπίσημη, εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη και να πετυχαίνει χατ-τρικ, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-1 σε φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Γαζώρου.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα και πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος του φιλικού του Άρη με τον Εθνικό Γαζώρου, με τους Σερραίους να έχουν ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο με τον Μαστέφσκι. Ο Ουντότζι μετέτρεψε το δεύτερο ημίχρονο στις Σέρρες σε… one man show, αφού πέτυχε και τα τρία γκολ του Άρη δείχνοντας πως θα αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για τον Γιάννη Χατζηνικολάου στη σεζόν που έρχεται…

Εθνικός Γαζώρου : Παπαθανασίου, Κουκόλης, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Μαστέφσκι, Κωφοκότσιος, Μεντής, Μεταλίδης.

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Μπουζάνης, Λεμονής, Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Έλσνερ, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης, Τριανταφυλλάκος, Μανιάς.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Διούδης, Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, Σουνάς, Ηρακλής, Γκόλιας, Τσουκάνης, Κοτσαρίδης, Αντωνιάδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected