Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκος Χαρισόπουλος : “Δεν μου δίνουν το δελτίο!”

χαρισοπουλοιςΣε μία δήλωση-καταγγελία προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καψόχωρας, Νίκος Χαρισόπουλος (δεξιά στη φωτ). Ο 22χρονος μέσος αναφέρθηκε στο δελτίο του, καθώς όπως υποστηρίζει η ομάδα αρνήθηκε να του το δώσει. Το Imathia Sports News ζήτησε και την άποψη του προέδρου της ΑΕΚ κ. Σωτήρη Παπαδόπουλου σχετικά με τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή. Ας δούμε αρχικά τι υποστηρίζει ο νεαρός μέσος :

“Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ μέσω του Imathia Sports News για το γεγονός πως στην προσπάθεια μου να πάρω το δελτίο μου από την ομάδα, ο πρόεδρος μου το αρνήθηκε. Ήρθα πέρσι ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Κω και έτσι επιθυμώ να αποχωρήσω φέτος από την Καψόχωρα. Οι διοικούντες όμως θέλουν να υπογράψω ένα συμφωνητικό που θα με κρατάει μια ζωή στην ομάδα. Εγώ αυτό δεν το δέχομαι, θέλω απλά να αποχωρήσω χωρίς καμία συμφωνία…”, ήταν τα λόγια του Νίκου Χαρισόπουλου.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε τελείως διαφορετική άποψη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά : “Κανείς μα κανείς δεν μένει στην ομάδα αν δεν το επιθυμεί. Ο Χαρισόπουλος ζήτησε και πήρε το δελτίο όπως επιθυμούσε”, ήταν η απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕ Καψόχωρας.

Το Imathia Sports News παρέθεσε τις δηλώσεις των δύο πλευρών, δεν παίρνει θέση όπως αρμόζει άλλωστε και είναι στην κρίση του αναγνώστη το τι άποψη θα διαμορφώσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected