Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Εμπιστοσύνη στην…ιστορία!

κατσωνης κωσταςΕδώ και λίγες ώρες ο νεοφώτιστος στην Α1 Ερασιτεχνική Άτλας Ζερβοχωρίου έχει νέο προπονητή στον πάγκο του. Η διοίκηση επέλεξε έναν άνθρωπο με πλούσια εμπειρία τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός, παρόλο που απουσιάζει τρία χρόνια από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο λόγος για τον Κώστα Κατσώνη, που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα της Βέροιας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής στη Β’ ομάδα για μία 7ετία (1993-2000) όσο και ως βοηθός του Όλεγκ Προτάσοφ (2002-2005). Οι παραστάσεις από υψηλό επίπεδο εντυπωσιακές, καθώς ως παίκτης αγωνίστηκε εκτός της “Βασίλισσας” σε Κέρκυρα, ΑΕΠ Βέροιας, Παναρκαδικό, Παναχαϊκή, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕ Αλεξάνδρειας, όπου και τελείωσε την καριέρα του.

Η ομάδα του Γιδά ήταν η πρώτη του προπονητική εμπειρία και ακολούθησε η μακροχρόνια παραμονή του στους πάγκους της δεύτερης ομάδας της Βέροιας και η θητεία του πλάι στον “μεγάλο” Όλεγκ Προτάσοφ. Η τελευταία του παρουσία στους πάγκους ήταν στον ΑΣ Πατρίδας, όπου παρέμεινε από το 2009 έως το 2010.

Η διοίκηση του κ. Σταύρου Ανδρεάδη, έχοντας μπροστά την πρόκληση της νέας κατηγορίας, επέλεξε να δώσει τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος σε έναν από τους πλέον έμπειρους του χώρου, η παρουσία του οποίου θα προσελκύσει αρκετούς παίκτες για να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο Κώστας Κατσώνης μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και στη σύντομη συνομιλία με τον Αργύρη Τσιγγενόπουλο έδωσε έμφαση στη δουλειά που ξεκινά την Τετάρτη 24/7, με την έναρξη της προετοιμασίας. Ας δούμε τη δήλωση του : “Ένα όμορφο ταξίδι στην ανώτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού μας πρωταθλήματος ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη. Ελπίζω στο τέλος αυτού του ταξιδιού, οι στόχοι να έχουν επιτευχθεί, πριν όμως θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση.”
Μετά την εύρεση του τεχνικού, η διοίκηση του Άτλα Ζερβοχωρίου βάζει…πλώρη για την ενίσχυση του ρόστερ και ήδη έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με παίκτες που σταδιακά θα ανακοινώνονται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected