Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Το “χτίσιμο” της μπλε…οικοδομής!

DSCN3471Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Γιαννακοχώρι, όπου από χθες Δευτέρα 22/7 πραγματοποιείται η προετοιμασία του Αχιλλέα Νάουσας. Ο Βασίλης Κουρογεωργάκης, με βοηθό τον Στέφανο Θεοδοσιάδη θα βρίσκονται φέτος στο τεχνικό τιμ και σε συνεργασία με τη διοίκηση του κ. Δημήτρη Μπογιατζόγλου θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις βασικής αντοχής, ενώ όλοι οι παίκτες ξεχωριστά έκαναν βάρη με σκοπό την ενδυνάμωση. Παρόντες 21 ποδοσφαιριστές, που εκτέλεσαν τις ασκήσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Από τα νέα αποκτήματα το παρόν έδωσαν οι Χάρης Παραστατίδης, Μάρκος Μύγγας, Νίκος Σύγγας, Λάζαρος Παπαπέσιος, Αντώνης Καζεπίδης, Παναγιώτης Ντατσής, Χρήστος Σακελλάρης, Τόλης Μήτσικας ενώ απουσίαζαν οι Γρηγόρης Τρούπκος και Νίκος Τούσιας.

Από το περσινό ρόστερ το παρόν έδωσαν οι Θόδωρος Κεφαλούδης, Γιώργος Μπίλης, Πέτρος Μπράτσης, Κώστας Τουμαράς, Κώστας Τσιάκος, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Αδάμ Βλαχοδήμος, Θωμάς Ορδουλίδης, Δημήτρης Βλαχοδήμος και Δημήτρης Μπαξεβάνος ενώ απουσίαζαν οι Γιώργος Κασαπίδης (αποσύρεται από την ενεργό δράση), Σάκης Δεληχρήστος (σε συζητήσεις για ανανέωση), Τραϊανός Νούσης (φαντάρος), Βασίλης Δημητρίου (αναζητά ομάδα), Νίκος Μάραντης (τραυματίας), Χριστόφορος Γιάτσος (εργασία), Σάκης Παπατάνος (σε άδεια), Γιώργος Στέφος (λογικά θα αποχωρήσει), Κώστας Βύζας και Δημήτρης Κακούδης (σε συζητήσεις για ανανέωση) αλλά και ο Λευτέρης Γραμματικός που έχει συμφωνήσει με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Οι φιλικές αναμετρήσεις που έχουν προγραμματίσει ο Αχιλλέας Νάουσας είναι στις 3/8 με τον Ολυμπιακό Νάουσας, στις 17/8 με τα Λευκάδια και στις 24/8 με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με Παναιτωλικό και Πανιώνιο για να διεξαχθεί φιλικό στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected