Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Χαμόγελα και…τόνοι ιδρώτα στην “πρώτη”

Η περίοδος 2013-2014 ξεκίνησε και επίσημα χθες με την πρώτη συγκέντρωση του τεχνικού τιμ και των παικτών. Στο γήπεδο της Μελίκης, με τον αγωνιστικό χώρο να θυμίζει…Γουέμπλεϊ (το χόρτιο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση όπως μπορείτε να διακρίνεται στις φωτό) οι 25 περίπου παίκτες “έγραψαν” τα πρώτα χιλιόμετρα και με χαμόγελο αισιοδοξίας και περισσή όρεξη για δουλειά ξεκινούν τη νέα χρονιά.

Παρόντες στο γήπεδο όλα τα μέλη της νέας διοίκησης και με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ζεϊμπέκη έδωσαν το στίγμα της νέας χρονιάς. Στην ομιλία του, αφού καλωσόρισε τους νέους παίκτες, ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η δουλειά και η καθημερινή προσπάθεια και πως οι τίτλοι και οι διακρίσεις δεν είναι αυτοσκοποί. Ο προπονητής Κώστας Παυλόπουλος τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας και επέστησε την προσοχή στους παίκτες να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους κατά τη διάρκεια της.

Ο βοηθός προπονητή και γυμναστής της ομάδας Αντώνης Δακόπουλος καθόρισε το πλάνο των πρώτων ημερών και η προπόνηση ξεκίνησε, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις βασικής αντοχής και χαλαρό τρέξιμο.

Παρόντες όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Σωτήρης Ιωακειμίδης, Δημήτρης Τσιούπρος, Θοδωρής Πέτγαζλης, Νίκος Ντόβας, Ηλίας Τσάκαλος, Θανάσης Ανδρίτσος, Αλέκος Χαραλαμπίδης και Έρβιν Μπούφι), οι παίκτες του περσινού ρόστερ που ανανέωσαν, με μοναδικό απόντα τον Λουμάνι Ρομάριο, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Βέροιας για να δοκιμαστεί.

*Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected