Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – Οι δύο πρώτες προσθήκες

Τις πρώτες της κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι πραγματοποίησε η ΑΕ Χαρίεσσας. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση του κ. Σάββα Ακριτίδη, ενέταξε στο δυναμικό τους δύο παίκτες της Θύελλας Σταυρού.

Ο λόγος για τους Τάσο Σαρρηκυριακίδη (φωτ.αριστερά) και Γιώργο Αλμπανάκη (φωτ.δεξιά), οι οποίοι παρέδωσαν τις σφραγισμένες ελευθέρες τους στη διοίκηση της ΑΕΧ κάνοντας ποδαρικό στις φετινές προσθήκες για την ομάδα της Χαρίεσσας. Οι δύο παίκτες είναι η απαρχή μίας σειράς από μεταγραφές που έχει προγραμματίσει ο Δημήτρης Χαλκιάς, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ανανεώσει από το περσινό ρόστερ.

Who is who

Ο Τασος Σαρρηκυριακίδης είναι 24 ετών (09/01/1989), έχει ύψος 1.80 και βάρος 85 κιλά. Αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της άμυνας και παρόλο το μικρό της ηλικίας του είναι έμπειρος και ιδιαίτερα ικανός στο man to man.

Ο Γιώργος Αλμπανάκης είναι 21 ετών (01/08/1992), έχει ύψος 1.84 και βάρος 84 κιλά. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και στο περσινό πρωτάθλημα κατέκτησε την 3η θέση στον πίνακα των σκόρερς του πρώτου ομίλου με 15 τέρματα. Παρέμεινε για αρκετό καιρό εκτός αγώνων τις τελευταίες αγωνιστικές λόγω τραυματισμού και μαζί με την απουσία του Αντώνη Τουτουντζίδη αποτέλεσαν πλήγμα για την ομάδα.

Θυμίζουμε πως από την ΑΕ Χαρίεσσας έχει αποχωρήσει μόνο ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ενώ ο Γιώργος Διτσόλας δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected