Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”

καστορια πρωτηΠρώτη συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 6.00 μ.μ. για την ομάδα της Καστοριάς. Παρόντες σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, έξι οι απουσίες, πολλά τα χαμόγελα, αλλά εκείνα που περίσσευαν ήταν η χαρά για την έναρξη της προετοιμασίας, ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ”δουλειά” από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, του προπονητή κ. Πασχάλη Δημητρίου και της Διοίκησης. Όλοι τους με πολύ καλή διάθεση, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

 Προ πάντων όμως όλοι έχουν βάλει ένα μεγάλο ”στοίχημα”, που είναι το ”χτίσιμο” της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ ‘ Εθνικής με μόνο στόχο την πολυπόθητη άνοδο, καθώς και η επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η περίοδος 2013-2014 ξεκίνησε και επίσημα σήμερα με την πρώτη συγκέντρωση του τεχνικού τιμ και των παικτών. Στο γήπεδο της Καστοριάς, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση όπως πάντα οι 27 παίκτες “έγραψαν” τα πρώτα χιλιόμετρα και με χαμόγελο αισιοδοξίας και περισσή όρεξη για δουλειά ξεκίνησαν τη νέα χρονιά. Μια νέα χρόνια που σύσσωμη η διοίκηση πιστεύει και θέλει να βρει την ομάδα στο τέλος της να πανηγυρίζει την άνοδο της στην Β ‘ Εθνική, επιστρέφοντας στις ανώτερες κατηγορίες εκεί που ανήκει πραγματικά η ιστορική ομάδα της Καστοριάς.

Το στενάχωρο της πρώτης προπόνησης και αυτό που ενόχλησε τον πρόεδρο της ομάδος κ. Ουσταμπασίδη ήταν η λιγοστή προσέλευση του Καστοριανού κόσμου. Αλλά όπως ο ίδιος μας ανέφερε χαρακτηριστικά ‘ ‘δεν πειράζει στόχος μου είναι να φέρω τον κόσμο στο γήπεδο όπως πέρυσι στο τέλος, δεν τα παρατάω ποτέ θα το καταφέρω και αυτό ‘ ‘.

Ας ελπίσουμε φέτος ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει για την άνοδό της στη Β ‘ Εθνική.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πάτερ Ελευθέριο, αμέσως μετά μια εξαιρετική ομιλία του προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές και μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ξεκίνησε η πρώτη αναγνωριστική προπόνηση. Παρόντες στο γήπεδο ήταν όλα τα μέλη της νέας διοίκησης και με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Παναγιώτη Ουσταμπασίδη  έδωσαν το στίγμα της νέας χρονιάς. Στην ομιλία του, αφού καλωσόρισε τους νέους παίκτες, ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η δουλειά και η καθημερινή προσπάθεια και φυσικά η επιστροφή της ομάδος εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Ο προπονητής Πασχάλης Δημητρίου τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας και επέστησε την προσοχή στους παίκτες να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους κατά τη διάρκεια της.

Ο προπονητής και γυμναστής της ομάδας επίσης, Πασχάλης Δημητρίου καθόρισε το πλάνο των πρώτων ημερών και η προπόνηση ξεκίνησε, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και χαλαρό τρέξιμο.

Παρόντες σχεδόν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας: Bravald Xhafka, Visard Tako, Dario Kame ,Νικηφόρος Βιερός ,Χρήστος Γανόλης ,Θοδωρής Τσόπρας ,Ανδρόνικος Γεωργιάδης, Θέμης Βελλίδης , Νικολίν Ράπο, Μανώλης Ρεντίνας , Πέτρος Τάντσης , Αναστάσιος Τούλιος , Χρήστος Χριστοφορίδης, Χριστόδουλος Νουσδίλης , Γιώργος Μαντζάνας , οι παίκτες του περσινού ρόστερ που ανανέωσαν Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Τερέζιου, Στέργιος Μπαϊρακτάρης , Δημήτρης Μιχιτσόπουλος  , Γιώργος Σαββίδης  , Βαγγέλης Στεργίου , Μίμης Παπαδόπουλος , Νίκος Μουρζίδης, Στάθης Αλεξανδρίδης.

Απών από την πρώτη των Γουναράδων ήταν οι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Χρήστου, Χρήστος Σαραφιανός, Δημήτρης Σαββαϊδης, Γιώργος Τσίπης, οι οποίοι ζήτησαν και πήραν άδεια για προσωπικούς λόγους από τον προπονητή της ομάδος κ. Δημητρίου και θα επιστρέψουν σύντομα στις προπονήσεις της ομάδας. Απών ήταν και ο τερματοφύλακας από την γειτονική Αλβανία Daniel Lamellari με τον οποίο υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας με τον πρόεδρο της Καστοριάς κ. Ουσταμπασίδη να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε σύντομα να δώσει κανονικά το παρών στις προπονήσεις της ομάδος.

*orizontespress.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected