Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Στο “άγνωστο” με βάρκα το…ταλέντο!

06Η σημερινή μέρα αποτελεί ίσως την πιο σημαντική στην σύντομη ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Νηρέα Βέροιας. Η ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2005 και αποτελεί πρότυπο στον τομέα των ακαδημιών και της ποδοσφαιρικής κουλτούρας, ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της έχοντας μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση της παρουσίας της στην Α1 Ερασιτεχνική. Η ομόδα του Γερμανού Σιαφαρίκα, που παρέμεινε στο “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας και τη φετινή χρονιά, με γνώμονα το ταλέντο και τον ενθουσιασμό θα ριχτεί στη μάχη φέτος με στόχο αυτόν που παραμένει από την πρώτη μέρα της ίδρυσης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας λίγο πριν στο Imathia Sports News :

“Η παρουσία μας φέτος στην πρώτη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας δεν αλλάζει τίποτα στον προγραμματισμό και στο πλάνο που έχουμε θέσει εξ αρχής. Το ευ αγωνίζεσθαι και η διατήρηση του χαρακτήρα της ακαδημίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας διέπουν ως σύλλογος και αυτά θα παρουσίασουμε και φέτος. Δεν υπάρχει στόχος συγκεκριμένος όσον αφορά την καλή πορεία ή την παραμονή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε όμορφο ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και παρεκτροπές. Προχωρήσαμε σε ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες μικρής κυρίως ηλίκιας και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε στις επόμενες κινήσεις. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και σύνεση”.

Το ρόστερ

Αρκετές και σημαντικές οι διαφοροποιήσεις του ρόστερ του φετινού Νηρέα σε σχέση με τη περσινή χρονιά στην Α2 Ερασιτεχνική. Οι έμπειροι παίκτες έχουν ως επί τω πλείστον αποχωρήσει, ενώ η συνεργασία που ξεκινά από φέτος με το Μακροχώρι, έφερε την προσθήκη των Μπλούκα, Κωτσόπουλου και Φωτιάδη στην ομάδα της Γ’ Εθνικής. Παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Λύχνας, Τόλης Χατζάρας, Τέλης Ευθυμιάδης και Θοδωρής Δημούλτσης (πρώτος σκόρερ του Νηρέα πέρσι) με τον Κώστα Μουρτζίλα να παραμένει ο μοναδικός έμπειρος στο ρόστερ της ομάδας.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι Λάμπρος Κωτσόπουλος από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου (θα εκτελεί και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων), ο Αντώνης Λάιος επίσης από το Νεόκαστρο, ο Θωμάς Μπατανάρας από τον Βύρωνα Καβάλας, ο Τάσος Τσολάκης και Χρήστος Φέιμ από το Μακροχώρι, ο Γιάννης Μιχαηλίδης από τον ΑΣ Τριποτάμου και ο Νικήτας Σαρηγιαννίδης από τον Ατρόμητου Διαβατού.

Η προετοιμασία ξεκινά σήμερα στις 18.00 στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, με τους παίκτες να συγκεντρώνονται για πρώτη φορά φέτος ενόψει της περιόδου 2013-2014.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected