Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Νέες προσθήκες από το…πάνω ράφι!

Φαίνεται πως η διοίκηση του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη (δείτε τι δήλωσε στο Imathia Sports News στο τέλος του άρθρου) έχει βαλθεί να δημιουργήσει μία ομάδα όχι απλά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής αλλά ένα σύνολο επιπέδου μεγαλύτερης κατηγορίας!

Μετά τις προσθήκες των Γιώργου Σαμψωνίδη και Στέφανου Κορυτσαίου πριν από λίγες μέρες, ο πρόεδρος της ομάδας κατόρθωσε και ενέταξε στο δυναμικό τους Σάκη Μπάκανο και Αλέξη Παπαδόπουλο, αμφότερους με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Η πρόσληψη του Γιώργου Τυριακίδη στον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως αποτελεί την κίνηση “ματ”, καθώς πολλοί παίκτες επιλέγουν να συνεργαστούν με τον έμπειρο προπονητή, με θητεία σε Ολυμπιακό Γαλατάδων, Αετό Σκύδρας και Λευκάδια.

Who is who

Ο Σάκης Μπάκανος είναι 35 ετών (21/01/1978), έχει ύψος 1.68 και βάρος 64 κιλά. Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Μακροχωρίου “κουβαλά” στις πλάτες του μια καριέρα με πολλές επιτυχίες και με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Η δεδομένη εμπειρία του τον βοηθά να αμύνεται εξαιρετικά στις δύο πτέρυγες, ενώ αρκετές είναι οι φορές που με τα “ανεβάσματα” του στα χαφ δημιουργεί καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής είχε 15 συμμετοχές και 1151 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αλέξης Παπαδόπουλος είνα 25 ετών (11/09/1988), έχει ύψος 1.78 και βάρος 68 κιλά. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, καθώς χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό του πόδι. Μπορεί να αγωνιστεί κατά περίσταση και στα χαφ και στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκάστρου πέτυχε 3 τέρματα. Ο 25χρονος αμυντικός δήλωσε πριν λίγο στο Imathia Sports News :

“Παρότι στο παρελθόν έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές για τις επιλογές μου και πιθανώς το ίδιο θα γίνει και τώρα, θέλω να τονίσω πως το βασικό κριτήριο είναι η ομάδα που επιλέγω να έχει υψηλούς στόχους. Στην κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας διαπίστωσα πως οι φετινοί στόχοι είναι υψηλοί και εγώ θα προσθέσω πως θα είμαστε ικανοί να κερδίσουμε την άνοδο χωρίς καμία μάλιστα απώλεια, με ότι αυτό συνεπάγεται…”

Θεόδωρος Καρυπίδης : “Η ενίσχυση θα συνεχιστεί με πλάνο τριετίας”

Ο νέος ισχυρός άνδρας του ΑΣ Ειρηνούπολης, που αντικατέστησε στον προεδρικό θώκο τον κ.Τάσο Αλεξανδρίδη, μίλησε στο Imathia Sports News δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας ενώ ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν γίνεται στην  τύχη : “Καταρχήν ευχαριστώ το Imathia Sports News που μου δίνει την ευκαιρία να αναλύσω το πλάνο του ΑΣ Ειρηνούπολης τόσο για τη νέα χρονιά όσο και για τα επόμενα δύο έτη. Η επιλογή του κατάλληλου τεχνικού τιμ, του αγωνιστικού τμήματος και η βελτίωση των γηπεδικών συνθηκών είναι τα τρία σκέλη του τριετές σχεδίου που έχουμε καταστρώσει με τους συνεργάτες μου. Η Ειρηνούπολη είναι μια περιοχή που αγαπά το ποδόσφαιρο και επιθυμούμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Καμία κίνηση από αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν γίνεται στην τύχη και σε συνεργασία με τον κ. Τυριακίδη θα επιλέξουμε το κατάλληλο υλικό για την εκπλήρωση του στόχου.”

Στο ερώτημα μας σχετικά με τη φήμη που κυκλοφορεί ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης σκορπά αλόγιστα ποσά, ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός : “Όπως σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος μπορεί να ακούει και να λέει διάφορα. Οι εποχές που διανύουμε δεν συνηγορούν σε άσκοπες κινήσεις. Οι παίκτες που ήρθαν και θα έρθουν στην ομάδα έχουν κάνει συγκεκριμένες συμφωνίες που σε καμία περίπτωση δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και με αγάπη, μεράκι και δουλειά θα το πετύχουμε”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected