Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παναγιώτης Καλφούντζος : “Μεγάλη εμπειρία, μεγάλος ανταγωνισμός”

καλφουντζοςΣε ακόμη μία μεταγραφή (δείτε παρακάτω τι απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά) προχώρησε το Μακροχώρι. Έπειτα από τις επίσημες προσθήκες των Ηλία Ελευθεριάδη, Ραφαήλ Μπακιρτζή, Κώστα Καρβούνη, Νίκο Ζαφείρη, Κοσμά Ποζίδη, Μωυσή Τριανταφυλλίδη, Γιάννη Μπλούκα, Κώστα Κωτσόπουλο, Ραφαήλ Φωτιάδη η Ένωση αποκτά τον Παναγιώτη Καλφούντζο από την Κ20 του Λεβαδειακού και μάλιστα συμμετέχει από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της ομάδας.

Who is Who

Ο 19χρονος (11/10/1994) πολυθεσίτης παίκτης αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ΑΕΠ Βέροιας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από τα παιδικά τμήματα μέχρι το 2012 όταν και μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό. Στην πρώτη χρονιά των Ποντίων στην Α2 Ερασιτεχνική, με προπονητή τον Λάζαρο Παπαδόπουλο πέτυχε 5 τέρματα, δείχνοντας τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του ενώ την τρίτη περίοδο με προπονητή τον Στέφανο Γαϊτάνο σκόραρε 8 φορές.

Την περσινή χρονιά στο Πρωτάθλημα Υποδομής Κ20 της Super Legue πραγματοποίησε 22 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Παιανία. Ο έντονος όμως ανταγωνισμός στην ομάδα αλλά και η πολύ καλή προσφορά του Μακροχωρίου, έφεραν τον Παναγιώτη Καλφούντζο πίσω στα…πάτρια εδάφη και θα αγωνιστεί φέτος στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα της Ένωσης.

Παναγιώτης Καλφούντζος : “Πολύ μεγάλη η εμπειρία”

Ο 19χρονος Ημαθιώτης μίλησε στο Imathia Sports News, διευκρινίζοντας το θέμα της μεταγραφής του : “Είναι τυπικό το θέμα. Στον Λεβαδειακό εγγράφηκα ως εκπαιδευόμενος και για να αποδεσμευτώ θα χρειαστεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Παρέδωσα τις φωτογραφίες στην ομάδα του Μακροχωρίου, θα σταλεί μία αίτηση μεταβολής και θα εκδοθεί νέο δελτίο. Όπως και να έχει όμως, είμαι παίκτης της Ένωσης, έχω ξεκινήσει προετοιμασία και δουλεύω καθημερινά μαζί με την ομάδα”, αναφέρει ο νεαρός μέσος.

Όσον αφορά τον Λεβαδειακό τόνισε : “Ήταν πραγματικά τεράστια εμπειρία. Αγωνίστηκα σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με πολλούς ταλαντούχους αντιπάλους και πολλές οργανωμένες ομάδες. Στο τέλος της χρονιάς αποφάσισα να αναζητήσω αλλού την τύχη μου καθώς ο ανταγωνισμός στην ομάδα ήταν πολύ μεγάλος και λόγω ηλικίας πλέον θα πλησίαζα στο όριο που επιτρέπεται να συμμετέχεις. Η πρόταση του Μακροχωρίου ήταν δελεαστική, η προοπτική να αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα εξαιρετική, επομένως δεν το σκέφτηκα πολύ να επιστρέψω στην Ημαθία. Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό και έχω την αίσθηση πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλή για το Μακροχώρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected