Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Σε νέα μονοπάτια με..φρέσκα πρόσωπα!

DSCN3713Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στις 18.30μμ στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου, όπου ο τοπικός Άρης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για την περίοδο 2013-2014. Οι νεοφώτιστοι στην Α1 Ερασιτεχνική καλούνται να φέρουν εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή, σε ένα πρωτάθλημα που τα μέχρι στιγμής δεδομένα φανερώνουν πως θα είναι άκρως ανταγωνιστικό, ειδικά για τις ομάδες που θα “παλέψουν” για τη σωτηρία. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου (ο αρχηγός της ομάδας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία – δείτε τη συνέντευξη του στο τέλος του άρθρου), με ενθουσιασμό και μεγάλη αισιοδοξία “ρίχνεται” στη μάχη από σήμερα με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Κολτσίδας, που στην σύντομη ομιλία του τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας και πως όλοι θα πρέπει να είναι τυπικοί σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Νούσιος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους “νέους” αλλά και τους μέχρι πρότινους συμπαίκτες του, παρουσίασε εν συντομία το πλάνο των επόμενων ημερών και ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών (δείτε παρακάτω).

Στη συνέχεια ακολούθησε τρέξιμο, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και τον Γιάννη Νούσιο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα. Συνολικά 20 περίπου παίκτες έδωσαν το παρόν στην “πρώτη” των “κιτρινόμαυρων”, ενώ απομένουν τρεις ακόμη προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Τα οκτώ νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού φωτογραφήθηκαν στον φακό του Imathia Sports News, δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι που βρίσκονται στην οικογένεια του Άρη και υποσχέθηκαν καθημερινή προσπάθεια για να βοηθήσουν την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Οι “νέοι” που έδωσαν το παρόν ήταν οι Στέφανος Μαυρόπουλος (21/01/1980, μεσοαμυντικός), Χρήστος Τσίπης του Σ. (07/12/1987, αμυντικός), Χρήστος Τσίπης του Α. (19 ετών, μέσος), Αποστόλης Θεοδωρόπουλος (23/02/1977, αμυντικός), Αβραάμ Παυλίδης (25/12/1989, επιθετικός) όλοι από Θύελλα Σταυρού και Παναγιώτης Πολυζόπουλος (28/03/1988, αμυντικός) από Ολυμπιακό Λουτρού.

Ο Γιώργος Μυλωνάς (28 ετών, τερματοφύλακας) από τη Θύελλα Παλιουρίου Έβρου, βρέθηκε πριν λίγο στο ραντεβού με τη διοίκηση και έδωσε τα χέρια για τη συνεργασία ενός έτους (σε επόμενη ανάρτηση ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον πρώην παίκτη των ΑΕ Αλεξάνδρειας και Μακροχωρίου).

Γιάννης Νούσιος : “Είμαι στρατιώτης του Παλαιού Σκυλιτσίου”

Ο νέος τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” μίλησε στο Imathia Sports News λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση. Στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε ενωτικός, χαρακτήρισε τον εαυτό του “στρατιώτη” του χωριού και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας για τον σύλλογο. Δείτε αναλυτικά τι είπε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Για τις πρώτες του αντιδράσεις όταν ο πρόεδρος του ζήτησε να αναλάβει την ομάδα : “Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα… Ήταν κάτι που δεν περίμενα και αρκετό διάστημα ομολογώ ήμουν πολύ σκεπτικός. Ως μέλος και της διοίκησης γνώριζα πως δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό για το πόστο του προπονητή και όσο περνούσε ο καιρός ήμουν πλέον όλο και πιο θετικός στο να αναλάβω. Όπως βλέπετε και εσείς, βρίσκομαι εδώ σήμερα έχοντας τον στόχο της δημιουργίας μίας ομάδας ικανής για μια θετική πορεία τη νέα χρονιά”.

Για το αν θα έχει τον διπλό ρόλο παίκτη – προπονητή : “Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Το να αγωνίζεσαι αποτελεί μειονέκτημα για έναν προπονητή, είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να παρέμβεις αλλά και να κατευθύνεις σωστά όταν βρίσκεσαι στην ενδεκάδα. Στην εξαιρετική περίπτωση που η ομάδα χρειαστεί, τότε θα το κάνω.”

Για την μέχρι στιγμής ενίσχυση αλλά και για τις μελλοντικές : “Είμαι ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις. Αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή και το θεωρώ επείγον είναι η εύρεση ενός τερματοφύλακα. Η διοίκηση έχει κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις και θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί (όταν δόθηκε η συνέντευξη δεν είχε συμφωνήσει ακόμη ο Γιώργος Μυλωνάς).

Για τις απώλειες των παικτών που αποτέλεσαν πέρσι τον “κορμό” της ανόδου : “Όντως έχουν αποχωρήσει παίκτες που με την ποιότητα τους μας βοήθησαν να φτάσουμε στην άνοδο και μάλιστα να στεφθούμε υπερπρωταθλητές. Δεν είναι εύκολο με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την εποχή να τους αντικαταστήσεις, όμως η διοίκηση έκανε ότι ήταν δυνατό για την ενίσχυση και νομίζω βαδίζουμε στον σωστό δρόμο.

Για το αν σκέφτεται την προπονητική στο μέλλον : “Κατηγορηματικά όχι! Αυτή τη στιγμή λόγω πολλών παραμέτρων δεν μπορώ ούτε καν να σκεφτώ τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ για το χωριό μου και αποδέχτηκα την συγκεκριμένη πρόταση γιατί αγαπώ την ομάδα.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο. Αναλυτικά :

07/08  Φίλιππος Μέσης (εκτός)

10/08  Όλυμπος Λεπτοκαριάς (εκτός)

14/08  ΑΕ Καψόχωρας (εκτός)

17/08  Ατρόμητος Διαβατού (εκτός)

21/08  Βέροια Κ17 (εντός)

24/08  Ακαδημία Μακροχωρίου (εντός)

Βασίλης Κολτσίδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected