Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Ανακοίνωσε δύο ξένους

καλαμαρια φασηΤους δύο ποδοσφαιριστές Λι Κουάντιο και Βαλεντίν  Βεσελίνοφ ανακοίνωσε η ομάδα της Καλαμαριάς.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Αντρέας Παντζιαράς αποφάσισε την απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών, μετά τα καλά στοιχεία που έδειξαν κατά την διάρκεια των δοκιμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την απόκτηση των Lee Kuadio και Valentin Veselinov για την χρονιά 2013-2014. Ο 25χρονος  Ιβοριανός  επιθετικός, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο αμερικανικό πρωτάθλημα, έπεισε τον Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του. Ο Veselinov είναι  21 χρονών και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας. Είναι μέσος και έχει περάσει απ΄όλες τις “μικρές” εθνικές της χώρας του. ‘Εχει αγωνιστεί στις Σλίβεν, Μπότεφ Πλόβντιβ, Ντούναβ Ρούσε και Ετάρ.

Η αποστολή για Τρία – Πέντε Πηγάδια

Τη Δευτέρα( 29/07)αναχώρησε η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Natura” και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Οι 27 “εκλεκτοί” του Ανδρέα Παντζιαρά είναι οι : Καρατζιοβαλής, Βαλσαμάκης, Βασιλειάδης, Σακκάς, Λιόνης, Καπίας, Βέντζιος, Πιτσόκος, Κισκαμπάνης, Αλμπάνης, Μωϋσίδης, Βέργος, Μανουσαρίδης, Παρμαξίδης, Κτιστόπουλος, Προβατίδης, Παντελιάδης, Ναλμπάντης, Ορφανός, Δρόσος, Λουϊζίδης, Πασιαλής, Γκουγκουλιάς, Μυλώσης, Βλάχος, Lee Kuadio, Veselinov.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected