Κατηγορίες
Basket

Αλέξης Μαυρίδης – “Ριζώνει” στον Εύοσμο!

μαυριδης νο8Κάτοικος Ευόσμου για ακόμη ένα χρόνο θα παραμείνει ο Αλέξης Μαυρίδης (φωτ. Νο8 αριστερά). Ο Ημαθιώτης γκαρντ συμφώνησε με τη διοίκηση του Βασίλη Τέντζου (τη γενική εποπτεία των τμημάτων έχει ο γνωστός σε όλους μας Νίκος Χατηβρέττας) και θα παραμείνει στο ρόστερ της “ερυθρόλευκης” ομάδας και τη νέα περίοδο.

Ο 34χρονος ύψους 1.94 γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Μελίκης και το 1995 έγινε στέλεχος της ανδρικής ομάδας, όντας μόλις 15 ετών! Έως το 2006 που παρέμεινε στην ομάδα του νομού μας ήταν το πρώτο…βιολί έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις και εντυπωσιακά στατιστικά. Μάλιστα το 2006, παρόλο που η ομάδα υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική, είχε 25 πόντους και 15 ριμπάουντ μέσο όρο!

Η εντυπωσιακή του εκείνη χρονιά θα προσελκύει το ενδιαφέρον του Μαντουλίδη, ο οποίος θα τον εντάξει στο δυναμικό του και μέχρι το 2008 που φόρεσε τη φανέλα των Εκπαιδευτηρίων είχε 10 πόντους μ.ο. Επόμενος σταθμός ο Μακεδονικός (2008-2009) με μ.ο. 18 πόντους και το καλοκαίρι του 2009 θα βρεθεί και πάλι στην Ημαθία και συγκεκριμένα στον Φίλιππο Βέροιας, που τότε αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Με την “ερυθρόλευκη” φανέλα θα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και με 15 πόντους μέσο όρο θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ιστορική ομάδα κερδίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Το 2011 θα έρθει η πολύ καλή πρόταση από τον Αίαντα Ευόσμου, την οποία θα αποδεχτεί και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τις υψηλές…πτήσεις, έχοντας πέρσι 36 λεπτά συμμετοχής και 14 πόντους, Θυμίζουμε πως στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλους της Β’ Εθνικής, ο Αίαντας τερμάτισε στην 6η θέση.

Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected