Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία - Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Αύξηση διαιτητών και βοηθών στη Super League!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΠολλά ζητήματα απασχόλησαν το ΔΣ της ΕΠΟ στις 2/8, καθώς πέρα από τη Γ’ Εθνική και τους ομίλους, αποφάσισε την αύξηση του αριθμού διαιτητών και βοηθών στη Super League, ενώ έληξε η τιμωρία των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Τσάνα, Θοδωρή Παχατουρίδη και Βασίλη Γεωργόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

1.Κράτησε, πριν από την έναρξή του, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καλλιθέα Νικόλαου Σαλευρή.

2.Έκανε αποδεκτή την εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ για αύξηση του αριθμού των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League περιόδου 2013-2014. Έτσι ο τελικός αριθμός για τους διαιτητές διαμορφώθηκε από έως 26 σε έως 30 και για τους βοηθούς διαιτητές από έως 45 σε έως 50.

3.Έκανε δεκτή την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανάθεση στον κ. Ζουστίνιο της προπόνησης και επίβλεψης των τερματοφυλάκων όλων των Εθνικών Ομάδων.

4.Έκανε δεκτή την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για επέκταση της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Τσάνα, Θοδωρή Παχατουρίδη και Βασίλη Γεωργόπουλο.

5.Ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας σε ό,τι αφορά την προκήρυξη του και τον τρόπο καταρτισμού των ομίλων του πρωταθλήματος περιόδου 2013-2014».

*onsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected