Football League

Το άδικο τέλος ενός αγωνιστή του ποδοσφαίρου…

σαλευρηςΝεκρός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής σε παραλία του Αγίου Κοσμά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής! Ο κ. Σαλευρής είχε πάει αργά το απόγευμα της Πέμπτης στον Άλιμο για να κολυμπήσει, ωστόσο δεν επέστρεψε στην οικία του τη συνηθισμένη ώρα, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στην οικογένειά του. Έτσι, οι συγγενείς του έσπευσαν να τον αναζητήσουν στην παραλία Αλίμου, βρήκαν μονάχα τα ρούχα του και ειδοποίησαν τις Αρχές για την αναζήτησή του.

Η διαδικασία κράτησε όλη τη νύχτα και τελικά ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγο πιο δίπλα, σε παραλία του Αγίου Κοσμά. Το πτώμα, που μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για τη νεκροψία, αναγνώρισε ο Λουκάς Καραδήμος.  

Ο Νίκος Σαλευρής διατέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέας για 25 χρόνια, ενώ συνέδεσε το όνομά του με την κορυφαία στιγμή του συλλόγου, την άνοδο στην Α’ Εθνική τη σεζόν 2002-03, όπου έμεινε για τέσσερις χρονιές.

Σημειώνεται πως η ΠΑΕ Καλλιθέα ανήκε, τυπικά, στον έναν εκ των δυο υιών του Νίκου Σαλευρή, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον της…

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected