Super League 1

Λεβαδειακός – Πανιώνιος (0-0) Για 45′ ο Μουλόπουλος

λεβαδειακος προετοιμασιαΙσόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (3/8) που διεξήχθη στη Βοιωτία.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν πρόβλημα στην επίθεση, κάτι που φαίνεται και από το «λευκό» 0-0 με τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες. Πάντως, από το φιλικό δεν έλειψαν τα νεύρα, με τους Γεωργίου και Λαμπρόπουλο να ανταλλάσουν «γαλλικά» και να το… πληρώνουν με κίτρινες κάρτες.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, όταν και δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες, κυρίως με τον Κάντζι. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 50’ όταν ο δυναμικός φορ έκανε την πάσα στον Ροτζέριο, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάλληξη είχε και η προβολή του Μάγκα στο 59’. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Πανιώνιο, όταν ο Παντίδος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Λεβαδειακός: Πιζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Ιωαννίδης, Μαχαίρας, Πετράτζι, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα, Κάντζι, Βασιλείου. Έπαιξαν και οι: Ροτζέριο, Γιάντσης, Μανωλάς, Μίλιεβιτς, Τσιντώντας, Μπουντόπουλος, Μανόλο, Νικολακάκης, Σκέμπης, Πέππας, Αποστολόπουλος.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Κούρος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Ντούνης, Κολοβός, Καμπάνταης. Έπαιξαν και οι: Κουλουχέρης, Λάσνικ, Ριβέρο, Καλτσάς, Μαρουκάκης.

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected