Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αγροτικός Αστέρας – Κοντά σε Καραντασιάδη!

καραντασιαδης αγγελοςΣτην τελική ευθεία για ακόμα μια προσθήκη βρίσκεται η ομάδα του Ευόσμου. Συγκεκριμένα, τα πράσινα της ομάδας του Παναγιώτη Διλμπέρη προβάρει όπως φαίνεται ο Άγγελος Καραντασιάδης (στη φωτό), ο 21χρονος στόπερ, που μπορεί να καλύψει και τη θέση του δεξιού μπακ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Καραντασιάδης θεωρείται έμπειρος, αφού έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς (βασικός στην κατηγορία πριν μια διετία), Αναγέννηση Επανομής (πέρυσι στον πρώτο γύρο στη Β΄ Εθνική, χωρίς να πάρει ευκαιρίες) και μέχρι πρότινος Αιγινιακό (πέρυσι στο δεύτερο γύρο βασικός, βοηθώντας στην πορεία ανόδου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική). Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα προχωρήσει η λύση του Αλέξανδρου Πόπτση (δοκιμάστηκε ο πρώην αμυντικός των Ηρακλή και Πανθρακικού), ενώ ο Νίκος Σαμουηλίδης θα προωθηθεί στους «κόφτες» και για το κέντρο της άμυνας των «σταχυοφόρων» θα υπολογίζονται κυρίως οι Βαφέας, Κώτσιας και Καραντασιάδης.

Διπλή επένδυση

Παράλληλα, ο Αγροτικός Αστέρας απέκτησε δυο νεαρούς, τους Γιώργο Βογιάννο και Θόδωρο Παρασκευαϊδη. Ο πρώτος είναι 18χρονος επιθετικός και έπαιζε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο δεύτερος είναι 17χρονος αμυντικός χαφ και αγωνιζόταν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Την ίδια στιγμή ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Περικλής Βελλίνης, τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του: «Είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος με τη μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Αυτό που επιθυμώ διακαώς είναι να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη νέα μου ομάδα και να πετύχω όσο το δυνατό περισσότερα γκολ».

Δυνατά για Μίλιτς- Λαζαρίδη

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης αισιοδοξεί ότι θα «κλείσει» άμεσα τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Λαζαρίδη, με υποσχετική από τη SKODA Ξάνθη (παλιά Απόλλωνα Καλαμαριάς και Νίκη Βόλου, αλλά και τον 24χρονο Σέρβο στράικερ, Αλεξάντερ Μίλιτς, που έπαιζε σε Αλβανία και Ρουμανία, ξεχωρίζει για το ύψος του (1.90) και άρεσε στο τεστ με τον Λαγκαδά (πέτυχε και γκολ). Από την Τετάρτη η προετοιμασία των πράσινων θα συνεχιστεί στην Κουτσούφλιανη, το Σάββατο θα δοθεί φιλικό με τη Νάουσα και την άλλη Τρίτη με τον Αχαρναϊκό.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected