Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δημήτρης Διαμαντόπουλος – Παίκτης του Πανηλειακού!

διαμαντοπουλος βεροιΟι μεταγραφικές επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό στον Πύργο, καθώς από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Πανηλειακού στη Β’ Εθνική, η νέα διοίκηση καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να ενισχύσει με παίκτες αξίας την ομάδα. Η συνέχεια δόθηκε σήμερα καθώς ο Πανηλειακός απέκτησε τον Αργεντινό Νίκολας Βιγιαφάνε αλλά και τον επιθετικό Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

Ο Βιγιαφάνε είναι 25 ετών (γεννημένος στις 19.8.1988), είναι Αργεντινός και για τρία χρόνια (2006-09) αγωνίστηκε στη Μπόκα Τζούνιορς, την επόμενη χρονιά ο παίκτης βρέθηκε στην Ιταλία και αγωνίστηκε στην Φιλίνε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο ύψους 1,73 μεσοεπιθετικός βρέθηκε το 2011 στην Βραζιλία και αγωνίστηκε για την Ολαράΐα, τη περίοδο 2012-13 ο Βιγιαφάνε αγωνίστηκε στη Χιλή με την Σαν Μάρκος (ομάδα Β’ κατηγορίας) με την οποία πήρε το πρωτάθλημα. Εκεί μάλιστα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μέτρησε 31 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ. Τέλος από τον Γενάρη του 2013 ο παίκτης συνέχισε και πάλι στη Χιλή αγωνιζόμενος στη Σαντιάγο Μορνιόγκ με την οποία είχε 10 συμμετοχές. Οι άνθρωποι του Πανηλειακού συγκέντρωσαν εξαιρετικές πληροφορίες για τον Αργεντινό μέσο και θεωρούν ότι θα μπορέσει με την παρουσία του να ανεβάσει επίπεδο τον Πανηλειακό.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα του Πύργου ανήκει και ο επιθετικός Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που εδώ και μέρες ήταν στο στόχαστρο του Πανηλειακού, με την σχετική συμφωνία να οριστικοποιείται χθες. Ο Διαμαντόπουλος είναι 25 χρονών (γεννημένος στις 18.11.1988) και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θερμαϊκό, για να συνεχίσει στη Βέροια, στο Φωκικό, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα. Σίγουρα οι κινήσεις που γίνονται είναι εντυπωσιακές και οι φίλαθλοι του Πανηλειακού δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους και τον ενθουσιασμό τους, αφού η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να υλοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected