Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Καταιγιστικές οι εξελίξεις…

δοξα φασηΣε τραγικό σημείο έχει φτάσει πλέον η κατάσταση στο στρατόπεδο των «Μαυραετών». Η εικόνα διάλυσης γίνεται μέρα με την ημέρα πιο έντονη, με τον μεγαλομέτοχο Θανάση Σάμιο να παρακολουθεί τις εξελίξεις αδιάφορος και αποστασιοποιημένος πλήρως και να δηλώνει σε όσους καταφέρνουν να μιλήσουν μαζί του την απογοήτευσή του για την αδράνεια των Δραμινών!!!

Ο Κασδοβασίλης μίλησε για «διοίκηση των φροντιστών» και δεν είχε άδικο, καθώς την Τετάρτη οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, αυτοί που είχαν απολυθεί για να γλυτώσει η ΠΑΕ κάποια ευρώ και τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, πήραν πρωτοβουλία προκειμένου να αφυπνιστούν κάποιοι και να δοθούν κάποιες ενημερώσεις σχετικά με τι μέλλει γενέσθαι.

Πριν την προπόνηση, οι παίκτες που έβγαλαν την προ δυο ημερών ανακοίνωση, μαζεύτηκαν και μίλησαν μεταξύ τους. Στην συνέχεια κάλεσαν τον Αντώνη Κασδοβασίλη για να τους ενημερώσει για τις προθέσεις της διοίκησης. Η απάντηση που πήραν ήταν ότι πλέον δεν υπάρχει διοίκηση, αλλά να κάνουν υπομονή, καθώς προωθείται λύση στο Πρωτοδικείο. Όπως επίσης και ότι πλέον ο ίδιος σταματάει να τους κάνει προπόνηση. Έτσι οι εννέα εναπομείναντες παίκτες (Δαύκος, Μπουτζίκος, Κασσός, Στόικος, Χιντασέλι, Κανετίδης, Αμανατίδης, Μουδούρογλου, Στεργιανός) έκαναν μόνοι τους προπόνηση και αποφάσισαν πλέον να συνεχίσουν έτσι κάθε απόγευμα, μέχρι να βρεθεί μια λύση. Για ευνόητους λόγους δεν θα συμμετέχουν οι παίκτες της ομάδας των νέων, που προωθήθηκαν μόνο για ναεπανδρώνουν τις προπονήσεις.

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μκρτσιάν


Δεν προπονήθηκε ο Ανδρέας Μκρτσιάν που ήδη βρίσκεται στην γενέτειρά του, Αλεξανδρούπολη. Ο νεαρός αμυντικός που από την ημέρα που πήγε στην Δόξα, έμενε σε ξενοδοχείο, ενημερώθηκε ότι δεν θα του καλυπτόταν πλέον η διαμονή και μέχρι να αλλάξει η κατάσταση, έπρεπε να βρει κάπου να μείνει με δικά του έξοδα. Βλέποντας να περνούν οι μέρες, να μην του λέει κανείς που θα μείνει, τι θα φάει και αν θα πληρωθεί και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, αποφάσισε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στο σπίτι του. Το κορυφαίο όμως είναι ότι ακούστηκε πως υπήρξε σκέψη για τιμωρία του παίκτη !!!

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected