Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Τα νέα των πιθανών αντιπάλων μας

μπαλα17ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Την Παρασκευή έγινε η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση για την ομάδα των Γρεβενών υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μαυροδήμου, ενώ το Σάββατο στις 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα «αποκαλυφθεί» η… ταυτότητα και η πλήρης σύνθεση της νέας διοίκησης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Μετά το πρώτο κύμα ενίσχυσης με παίκτες από την περσινή Κ20, η ομάδα του Νίκου Σακελλαρίδη προωθεί και ορισμένους νεαρούς από την Κ17. Αυτοί είναι οι Ν. Σφυρής, Νάνος, Τοπτσίδης, Ντελμπίζης, Ισμαήλ, Γιουκούδης, Χ. Σφυρής. Η προετοιμασία των πράσινων, που θα «χτυπήσουν» και λίγους έμπειρους, ξεκινά τη Δευτέρα στις 18:00.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μετά το εντός έδρας φιλικό της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (θα λείψει μόνο ο τραυματίας Τζάφκα) θα αποφασίσει ο Πασχάλης Δημητρίου για το αν αποκτηθούν από τους «γουναράδες» οι δοκιμαζόμενοι Γιόζεπ Στρέπι (Αλβανός τερματοφύλακας) και Γιώργος Αβραμίδης (νεαρός μεσοαμυντικός).

ΚΟΖΑΝΗ: Το πρώτο τεστ δίνει στο Σάββατο η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά, που αντιμετωπίζει στις 18:00 στο Βατερό την Κ20 του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσει άμεσα για τους ερυθρόλευκους αν αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός από ομάδα Γ΄ Εθνικής, αλλά και δυο ακόμα παίκτες από τη Δ΄.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected