Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σάκης Γκαραβέλης – Ήταν απλά…θέμα χρόνου!

DSCN3993Μία μεταγραφή που ήταν εκ προοιμίου λογική και αναμενόμενη είναι πλέον γεγονός! Ο Σάκης Γκαραβέλης, που συνέδεσε το όνομα του με την απίστευτη επίδοση της Κοζάνης την περσινή χρονιά και το παγκόσμιο ρεκόρ ανέπαφης εστίας (που πρώτο ανέδειξε το Imathia Sports News) είναι πλέον κάτοικος Ξάνθης! Ο 21χρονος πορτιέρο είναι ήδη στην ακριτική πόλη, υπέγραψε το συμβόλαιο του και από αύριο ξεκινά την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της SKODA για τη Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η πρόταση της ομάδας του Θοδωρή Βασιλακάκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον νεαρό πορτιέρο, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και ενώ ήδη είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του με την Κοζάνη, ενόψει τη νέας χρονιάς. Οι “ερυθρόλευκοι” πλέον είναι σε αναζήτηση τερματοφύλακα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη έχει εντοπιστεί.

Ο Σάκης Γκαραβέλης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης και το 2010, αν και δοκιμάστηκε από τον Πανιώνιο, αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στην Κοζάνη. Ο νεαρός γκολκίπερ είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Super League, όπως η Βέροια και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά τελικά κατέληξε στην Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Γκαραβέλη».

Σάκης Γκαραβέλης : “Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε…”

Ο 21 ετών τερματοφύλακας, λίγη ώρα μετά την άφιξη του στη Ξάνθη, μίλησε στο Imathia Sports News. Ο ενθουσιασμός του δεν μπορούσε να κρυφτεί, ενώ έκανε λόγο για όνειρο και ανταμοιβή των κόπων του. “Μετά από πολλούς κόπους και θυσίες ήρθε η ανταμοιβή. ‘Ενα όνειρο έγινε πραγματικότητα και σαφώς τα όνειρα δεν σταματάνε εδώ…Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Κοζάνης για τις εμπειρίες που μου έδωσε και με ανέδειξε όσο και την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με βοηθήσανε ο καθένας με τον τρόπο του. Τέλος, στους ανθρώπους που με αγαπάνε και με πιστεύουνε και που σταθήκανε δίπλα μου και στα καλά και στα άσχημα. θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Να θυμάστε πως μια μέρα θα σας το ανταποδώσω..!!”

Δείτε παρακάτω βίντεο με τις συνεντεύξεις του 21χρονου πορτιέρο στο Imathia Sports News :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected